Svaigi gaidāmās (upcoming) anime sērijas/filmas

Ja godīgi - zināma interese jau parādījās. Primāri dēļ tā - ka šeit netiek attēlots kā “laimīgi un pārtikuši cilvēki”. Bet gan fantāzijas tēli ar atkarībām. Pīpēšanas kultūra Āzijā ir nenormāli liela. Japānā cigaretes pa 1,80 - 2 euro (kā lētākās) varēja atrast :smiley:

1 Like

Tikai šo skatoties pa otram lāgam es sapratu, ka viss sižets balstās tīri uz to, ka čalis atšķir meitenes vienu no otras tikai pēc to aksesuāriem. :joy: Supermena cienīgas maskēšanās tehnikas. Šis vilka brilles, meitene te uzvelk ādas jaku un ieliek pīrsingus.

Šis jau izskatās pēc gana lielas deģenerācijas, lai būtu interesanti. :D

1 Like

Dažiem. Cilvēkiem vnk ir seju aklums. Ja es kolēģi ieraugu ārpus darba man arī ir 7 reiz jāpārbauda vai tiešām tas ir tas cilvēks, pat ja vizuāli nav nekas mainījies. Ja pieliek imidža maiņu, pasarg dievs

1 Like

Viena lieta ir kādu uzreiz neatpazīt uz ielas. Te varu derēt būs next level anime seju aklums. Vēlāk dzīvē tas varonis krāps savu sievu ar citu sievieti kas katru nakti parādās viņa gultā naktskreklā ar sasietiem matiem. :joy:

1 Like

Šo ieraugot, sākumā nodomāju, ka nākošā ilgi runātā Makoto Shinkai filma. Nav - bet, izskatās varen’ garšīga!

2 Likes

Es pieļauju ka filma nebūs pa to, bet nosaukums mudina domāt par pavāru ka patīk iedzert

1 Like

Japāņu alternatīva “Purva bridējam”.
Bet ko ne? Ja nu mums tabakas sērijas dominē tagad? Alkoholam ar jāiestarpinās.

Es pat pieļauju ka kas tāds jau varētu eksistēt. Tak tipiskais love triangle starp sieviešu POV tēlu, bagātnieku kas dzīvē uzradies nesen un bērnības dienu draugu kas ir nabadzīgs

1 Like

Okaruns? :smiley:

I mean… Kaut vai

1 Like

Šis būs gabals ko skatīties vakaros, kad manas vakariņas ir rīsi un vārīta vista. :D

1 Like

“vakarā” par laimi :smiley: Tikai filma vien, haha