Sveiki, tagad laikam būs pareizi.

Tur diezgan plašas normas robežas un arī uz spotristiem īsti nestrādā

Nauda uzlabotu vispārēju atieksmi, in general, gan jau. Tomēr ja mērķis ir uzlabot iespējas atrast to īsto meiteni naudai nevajadzētu spēlēt nekādu lomu. Protams ja ir tik maz nauda, ka pirmajā randiņā ejat uz picēriju, kur jūs abi sadalat vienu picas šķēli, tā ir problēma. Domāt ka nopērkot Ferrari tu tagad pieviksi visas dream girls ir aplami, jo reāli tu būsi vienkārši gold-digger magnēts.

180 cm minimums :smiling_face_with_tear: Nezinu kā pārējām, bet gribas, lai var augstpapēdenes uzvilkt :grimacing:

Nu kā jau teicu, visiem dažādi. Manā ģimenē meitenes ir garākas, tāpēc sķiet dabiski lai tā arī būtu

2 Likes

180 jau tā kā “zelta” standarts. Vienīgi smieklīgi, ka to saka gan 160 cm īsiņās knīpas :joy: gan 175-180 “modeļu” auguma meitenes.

Puišiem jau ir līdzīgi, man piemēram visvairāk patīk maziņas meitenes 160-165, nu 170 max, jo pats 179, savukārt garākiem draugiem nav nekādu dižu pretenziju arī pret garākām meitenēm.

Lai gan pieredze rāda, ka lielākai daļai augums kļūst pilnīgi vienaldzīgs (saprāta robežās), kad runa sāk iet par kaut ko nopietnu.

2 Likes

Galvenais, lai acis nav zemākas par manu acu līmeni :crazy_face::grinning:

1 Like

attiecibas jastajas pec saviem standartiem, ne pec saviem.
Pec savas pieredzes, dzivo savu dzivo ka tu velies un ar laiku atradisies kads, kas velesies dzivot ka tu, principa, jo vairak meklesi, jo mazak atradisi, vnk jadzivo ka gribi un PA CELAM kads atradisies ;)

Mana gadijuma bija smaga maciba, jo es gandriz kluvu par bezpajumtnieku, bet es censos neturet launu pratu un bijuso, jo nu, ta bija mana izvele, pat trad, ja pasam bija roza brilles virsu

2 Likes

Ne, labak ir vnk pastaigat kopa paris km, tad sarunas sak pilikt dabigakas un atlatakas ;)

2 Likes

ir 2023.gads, kapec mes veci nevaram uzvilkt augstaks kurpes, discriminacija vnk :smiling_face_with_tear:

2 Likes

Augumi, nauda, izskati- baigais gaumes jautājums. Pa lielam, kamēr tu neaizej galējībās, viss būs bumbās.

Pat, ja pēkšņi esi nepopulārajā galā, tā pat atradīsies bars ar cilvēkiem kam tu būsi gaumē un kas tev būs gaumē. Kamēr netaisi harēmu, vispār pietiks tik ar vienu otro pusīti. :D

Kāpēc gan nē. You do you. Galvenais lai tev pašam prieks par dzīvi.

galvenais, dzer alu !

2 Likes

Tas ir fufekis jo viņam ir pofig vai tas ir tauku vai muskuļu svars

1 Like

Tīri tauku svaru izmērīt ir grūti, tāpēc BMI ir vienkāršots variants.

1 Like

Atklāti sakot…man gribētos lai meitene ir garāka pa mani.

Grūti, ņemot vērā ka pašam ir virs 1.90m

1 Like

Sveicināts :slight_smile:

1 Like

Tā nu gan nav pieklājīgi vai godīti teikt. Atgādinu, ka civilā diskusijā silti ieteicams kritizēt citu cilvēku viedokļus nevis pašus cilvēkus.

2 Likes

Tas bija domāts par viedokļiem - ka, ja cilvēkam ir no-effort needed attieksme, attiecības nestrādā. Bet, ja izkalusījās savādāk - atvainojos un aizvācu postu.

1 Like

Nu, tavu orginalo komentu nepaspeju redzet, bet, ja pa manam bijusajam attiecibam, no manas puses attieksme bija vnm pozitiva un centiga, bijusi toties, uzskatija, ka vinai nekas nav jadara, nestradaja, maju nekartoja, est netaisija, velu mazgaja un ja mazgaja, nacas parmazgat. Visas sis lietas dariju es un tani pasa laika ari maizei naudu pelniju. Vinai attaisnojumi vnm bija visam, bet par spiti tam, es nekad nepacelu balsi un vnk meginaju radit piemeru, ka lietas var vnk izdarit un sa vai ta laiks pietiek atpusites. Stats par so visu ir loti gars un daudz kas notika, es nemeginu seit telot perfektu chali, jo tads galigi neesmu, bet es varu drosi apgalvot, ka es biju tas, kurs tas attiecibas tureja virs udens

Tikai? Vai tad arī kas tāds nav vidusskolai?
Man liekas viena drauga brālim tā bija ap mid 2010’s, viņš uz Spāniju laikam devās.

Man pat liekas ka mums pamatskolā bij kkas līdzīgs, bet laikam to nesauca par erasmus