UniCon 2015 gājiens! [Finished]

Aha tik traks jau video nebija, lai izmestu es tik tā pa jokam biju domājis

ME!ME!ME! ir uz robežas, lai arī ko jūs teiktu. Noteikumu pelēkajā zonā. Dodiet man ieganstu un es ņemu ārā. :smiley:

Vienīgais iegansts būtu, ja tu tur būtu redzams XD

Es mats matā izskatos pēc kailas sieviešu anime krūts. Lai nerastos pārpratumi, jādzēš ārā.

UniCon ir vieta, kur ikviens ir sveicināts un ikviens var būt tas, kas vēlas. Arī šādā gadījumā noteikta veida aizskaroša/aizvainojoša vai uzmācīga uzvedība nav pieļaujama. Darot visu, kas mūsu spēkos, mēs plānojam novērst nepiedienīgu rīcību konvencijas laikā. Mēs piedāvājam iepazīties ar mūsu konvencijas politiku, lai šis jautājums būtu skaidrāks.

Ir ļoti svarīgi, ka gadījumā, ja Jūs tiekat aizskarti vai arī jebkādā citā veidā apdraudēti, Jūs nekavējoties ziņojiet par to UniCon personālam. Mēs nevaram risināt kaut ko, par ko netiekam informēti, un mums ir nepieciešamas visas detaļas, kas var tikt sniegtas.

Ja Jums šķiet, ka esat ticis aizskarts, lūdzam atrast tuvāko UniCon brīvprātīgo. Jūs tos varat atpazīt pēc nozīmītes ar UniCon logo uz tās.

Gadījumā, ja UniCon personāls nevar tikt galā ar Jūsu problēmu, tiks iesaistīta apsardze.

UniCon patur tiesības anulēt ieejas biļetes un nozīmītes. Ja indivīds pārkāpis konvencijas noteikumus, viņam vai viņai var tikt piemērots liegums atrasties konvencijā vai nu uz vairākām stundām (iespējams, lai atskurbtu) vai arī uz atlikušo pasākuma laiku. Ja indivīds pārkāpj likumu, viņš vai viņa tiks arestēts.

1. Jums jāuzrāda savu aproci un/vai zīmogs UniCon darbiniekiem un/vai apsardzei pie pirmā brīdinājuma.
  2. Smēķēšana, alkohols un citas vielas konvencijas teritorijā ir stingri AIZLIEGTI! Lūdzam ziņot par pārkāpējiem un tiem nekavējoties liks atstāt pasākuma norises vietu. TIEK VEIKTA VIDEO NOVĒROŠANA.
  3. Ir aizliegts bojāt norises vietas īpašumu.
  4. Ir aizliegts ievest suņus, kaķus un citus dzīvniekus.
  5. Ir aizliegts iebraukt ar velosipēdiem, skrituļslidām vai citiem braucamrīkiem.
  6. 2.-5. panta noteikumi ir SIA “Olimpiskis sporta centrs”. To neievērošana var izraisīt naudas sodu līdz 350€.
  7. Lūdzam pret citiem cilvēkiem izturieties ar cieņu un toleranci.
  8. Mēs izsakām līdzjūtību, bet UniCon nav atbildīgs par nozaudētām, nozagtām vai bojātām mantām vai īpašumu, vai konvencijas laikā iegūtiem ievainojumiem. frown emoticon
  9. Izsludinātie pasākumi un viesi var mainīties un/vai tikt atcelti bez iepriekšēja brīdinājuma. Tiks pieliktas visas pūles, lai paziņotu par jebkādām izmaiņām, izmantojot internetu, pirms-konvencijas publikācijas un mūsu klātienes biļetenus, bet dažreiz var notikt pēdējā brīža izmaiņas. Tāpēc mēs darīsim visu iespējamo, lai pieturētos pie grafika, taču mēs nekad nevaram būt 100% pārliecināti.
  10. Mēs paturam tiesības lūgt Jums atstāt konvenciju un atteikties atmaksāt naudu par biļeti, ja jūs uzvedas nepiedienīgi.
  11. Esiet jauki, cieniet visus un izklaidējieties!

@m1raz
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/t31.0-8/p600x600/11792011_1002279399812972_3817357874752288857_o.jpg
Dear cosplayers who DO NOT participate in the Cosplay Contest.

For your convenience, this year we will provide one unisex changing room where you can put on your cosplay costumes.

Room 114 - for details please address UniCon staff on the premises.

Administration is not responsible for the things left in the changing room.

Jauki, bet mana hakama un zobens vēl neatnāca, takā man tas neko nemaina, diemžēl. Ar veco hakamu un apdauzītu suvenīra iato tokken neiešu! :smiley:

Tu tak biji tik apņēmības pilns. Pat uz UniCon bildēšanos uzpucējies gāji.

Biju es nācis ar Rei T-Krekliņu, bet tā jau pagadijās, ka trenniņšu un fimēšanas vienā dienā un paņēmu līdzi sporta kimano ar diviem bokuto.

Bet Miraz tas ir unisex :smiley: U dirty old man should like that, shouldnt you?

Cosplay meiteņu starpā populārāks nekā puišu starpā. :smiley:

Kas ir unisex? oO

Jo meitenēm jau tā ir tonna ar drēbēm un vienmēr ir pa maz, tāpēc nav žēl pirkt un taisīt :smiley:

Manos plānos ietilpst perfekts Akatsuki mētelis (Naruto) un tad uz vairākiem gadiem ir cosplay, tik frizūras jāpamaina :smiley:

Unisex: domāts abiem dzimumiem :smiley:

Aa. Nu bet ko es varu darīt, ja mana hakama ar zobenu tgd kaut kur Kobe ostā atrodās un to testē kautkādi jeņķi… -_-

Zobenu var pats uztaisīt un kendo ekipējumu LV iegādāties arī var. Novērs problēmu pirms tā ir radusies :smiley:

Šaubos, ka varēsi pats izkalt zobenu… -_-" Kendo hakama ir sporta ekipējums. Iaito hakama ir tradicionāla tipa hakama, kura domāta, pirmajā kārta, demonstrācijam. :3

Ok im sorry, im sorry. Im not geek enough for this shit :smiley:

1 Like

@Mr_Bunny, izšķirošais brīdis! Nāksi? :3

Vai tad izšķirošais brīdis nav rītdien?