Man tieši nesen uzdāvināja kaķa pidžamu. Tas gan būtu overkill
I dare you!
Man ir kaķu ausis, with glitter ![]()
Accidental furry meetup
Man ir Maomao kosplejs ar ausīm un asti ![]()
ak dievs, kopš viņi ir vecrīgā, neesmu vēl bijusi
Viļņā arī ir CatCafe, ļoti līdzīgi sataisīts, arī omulīgi
Es nākamnedēļ no 9.03 tajā nedēļā točna netieku, visas dienas work
bet tā geibas uz kafe
Šodien ar @Menestrels tieši bijām šeit.
15€ uz cilvēku (teorētiski tas skaitās kā ziedojums, līdz ar to tie 15€ no cilvēka ir minimums; ja ir vēlme, var dot vairāk) par ko tu dabū kūciņu + dzērienu. Kūku izvēle šodien bija - šokolādes kūka, medus kūka vai Napaleons. Kā kārtīgi pienākas, viena kūciņa nāca arī ar kaķa spalvu komplektā ![]()
Papildus tur vēl viņiem tāda kā izstādīte/muzejs, kur visādas kaķu lietiņas ir.
Par pašiem kaķiem viņi tur kādi 6 vai 9 ir, kaut kur apkārt staigā - šķita, ka kāds cits klients kaut ko pieminēja par 9 kaķiem kopā, bet portretus tik 6 kaķiem redzēju. Šķiet, ka visus dabuju redzēt
bet par glaudīšanu gan viņi tadi nedaudz vairīgi. Gar kājām tur kāds pāris reizes nogāja, bet tā ka nāk klāt prasīt ēdienu vai lekt klēpī neviens neleca.
Cik saprotu, mums paveicās ka tikām iekšā, jo tur divas rezervācijas bija atteiktas. Citādi izskatās, ka nepieciešama rezervēt galdiņu - varbūt uz brīvdienām vienkārši liels pieprasījums. Vietas ar nebija tā, ka baigi daudz bija - noejot lejā tur sanāk uzreiz tā kā 2 galdiņi ir un tad tālāk ir 1 liela telpa, kur ir kādi 6 galdiņi. Lejā tur vēl viena cita telpa, kur ir vairākas vitrīnas ar kaķu related lietām.
Šitas tiešām ir jaunums. Kad tie bija Daugavpilī tā nebija, vienkārši atnāc un pasūti ko gribi un par to samaksā.
Vēl starp citu par samaksu - maksāt ir 3 opcijas: pārskaitījums, Paypal vai skaidrā naudā. Ar karti opcija nebija
Es esmu gatava maksāt gandrīz jebko lai pavadītu laiku ar kaķiem, man vispār ikdienā nav iespējas kaķus sastapt :( Visur kur iepriekš dzīvoju, bija kaķi, a tagad tos tikai sastopu Rīgas sānielās slēpjoties zem mašīnām ![]()
Sāku pamanīt vairākus biznesus, kuriem nav pieejams kartes maksājums
Saprotu, ka negrib maksāt par karšu aparāta īri
moš tad nākamsestdien varam aiziet? @Rashomeow @xHorrorGirlx @salkineksa @Mikan
Es diemžēl netieku nekur sestdienās šomēnes
bet ja pārējie var, droši aizejiet!
yaass es sestdien tieku :3
Es tieši netieku. Darbs ![]()
@Liāna gribēsi sestdien ar mums?
Es labprāt, bet sestdien un svētdien tieši netieku ![]()
No malas lasot - vo pieaugušo dzīve, ne? Ar laikiem un tā. Plus ja vēl bērni, tad labi ja draugus ieraudzīsi pēc 18 gadiem ![]()
Savā ziņā neierasti maksāt par pieeju kaķiem. Tie parasti ir bezmaksas pieejams resurs. ![]()
Nākošreiz jāpaslēpj kabatā vistas stilbiņš. :D
Naa
Ah, es skolas laikā draugus ārpus skolas satiku veel retāk. Reizi pusgadā kko darījām kopā tik, jo gaimings bij šiem svarīgāks