Video ko pašlaik skaties

https://youtube.com/shorts/mFClFk9CwnE?feature=share

1 Like
1 Like
2 Likes
1 Like
1 Like

Nice Girl™ song?

Pārklausījos YT ar subtitriem, vēl arvien neiebraucu:
Viņa ir brāļa (late?) sieva, un viņš bija bērna dzimšanas laikā klāt. Nice girl vibes deva krasās attieksmes maiņas un “I’m crazy and I’m proud about it” atmosfēra.

Šī dziesma ir no mūzikla Six vai The Six, un mūzikla stāsts ir pas Henrija (kaut kurā) sešām sievām. Un katrai sievai ir pa savai dziesmai un šī ir pirmā sievas dziesma. Uffff… esmu ik palaikam metusi no tā mūzikla dziesmas :D Bet īsumā pirmais sievas stāsts ir ka viņai neizdevās dzemdēt dēlu un vīrs izdomāja apprecēt jaunu meiteni ar cerību ka no viņas dabūs dēlu, tādējādi izdzinot un škiroties no pirmās sievas. Otrā sieva ir attēlota zaļā krāsā. Meitenes citās krāsās ir pārējās sievas kuras klausās pirmās sievas dzīvesstāstu caur šo dziesmu :D

1 Like

ahhh. izklausās ļoti intersanti, noteikti noklausīšos pārējos gabalus, šķiet ka tas varētu būt kā daļa mūzikla/tatriāla priekšnesuma.

Ahhh… pareizi, muzikālais teātris laikam bija :D Bet es iesaku labāk skatīties mūzikla animācijas video jo kad centos skatīties mūziklu dziesmu kvalitāte ļoti ļoti pavājinājās, ja salīdzina ar dziesmām ko var skatīties yt o.o

Creepypasta cienītājiem

1 Like
2 Likes
1 Like
1 Like

bruuuh what

4 Likes

Es nezin. Šim čalim apģērbju renders ir satriecošs. Nevar atrauties. Jā jā - ir medaļas otra puse - bet mani vairāk apbrīno pati fizika drēbēm.

2 Likes