Video ko pašlaik skaties

Nezinu kur likt. Mums nav tādas anime crossover sadaļas :worried:

3 Likes

Jā, skumīgi noraudzīties uz Freizeru un Keriju, un kur viņi nonākuši.
Taču ja skatīties no kino industrijas viedokļa- Freizers pats sev parakstīja likteni, gūstot ļoti nopietnu traumu, neļaujot piedalīties filmās. Ne visi ir dzimuši kaskadieri… tomēr arī sava neveiksmes līnija ir piesieta. Tomēr klīst leģendas, ka var spilgti atgriesties.

Savukārt Kerijs - apetīti savā kārē pēc honorāriem bija jābremzē. Jo mirklī, kad viņa karjera bija pakaļā, viņš tomēr līda blokbāsteros, nevis turpināja filmējas mazās tomēr kritiķu un/vai skatītāju atzītās filmās (un tādas filmas bija). Tā viena ik pa laikam izlien B kategorijas filmās, kuras pat ar aliņu nepavilks. Nu tomēr tik zemu kā Plikais Cietais rieksts nav kritis. Pat Nikolass Kopola tik zemu nav nolīdis.

1 Like

Freizeram jau tur ne tikai traumas no filmēšanās sabojāja karjeru. Čalis atļāvās kritizēt augstāk sēdošos pediņus un pedofilus, bijusī sieva viņu reāli piepisa un, protams, tevis minētās traumas.

1 Like

https://youtube.com/shorts/LCy49hkHJIc?feature=share

1 Like

https://youtube.com/shorts/z9iKMAOz7lk?feature=share

1 Like

sorry ka es šoreiz neuztaisīju sezonālo topiku, bet man apnika tos taisīt, jo es vairs neko īsti neskatos un diži ar negaidu. Un visticamāk ar netaisīšu nākošajām sezonām.

Bet tomēr pieminēšu ka esmu pārsteigts redzēt ka šim darbam ir anime.

Mangu biju iesācis lasīt pirms viena otra gada. Diži neko neatceros, bet bija tīkama, bet nelikās ka gūst tādu popularitāti ka iegūs anime formu.
Laigan, uzmetot aci, varbūt saistība ir ar mangas autoru, jo pirms tam ir adaptēti vēl divi viņa darbi anime formātā - un viens no tiem bija pat pagāšgad - Super Cub … iesāku lasīt arī šī darba mangu, tā arī tīkama.

Bet tad ar jāmin, ka es ceru, ka šis darbs “Tsubaki-sama wa Sakihokorenai” arī iegūs anime formu, jo Akebi-chan un Tsubaki-sama likās līdzīgas.
Bet izskatās ka Tsubaki-sama ir vēl mazāk populārāka, pat tā ka oriģinālie tulkotāji to ir nometuši malā un to tulko kāds cits. Un MAL score ar tik 6.5 … :/

1 Like

Izrādās ka šo pat biju iesākusi lasīt, bet galīgi neko neatceros :D

good father son time.

Nedaudz komēdijas.