I did a thing bez priekšauta? kas tā par alternatīvo realitāti, vēl tik pasaki ka viņam kājās ir apavi
Nezinu nekādus IDATus, šis ir ½ Boy Boy ![]()
Nu man viņš ir tas ķertais austrāliešu inženieris kurš ntās reizes ir gandrīz uztaisījis nāves mašīnas savā garažā, un staigā pa metāla skaidām ar basām pēdām
tās pēdas, akd XD
Oo jā, tas ka kādā vietā melo, noteikti ir taisnība. Tā es pats būtu skatījies nedaudz šķībi uz šo, ja nebūtu pats redzējis ar savām acīm šādus skatus. Bet piekrītu - narkotikas tur nav legālas kā tiek prezentēts pašā video. Kā man paskaidroja paši kanādieši, tad atkarībnieki, savā “rehab procesā”, spēj iegūt vismaz kvalitatīvākas narkotikas (tā lai nepārgriež uzreiz kā ar nazi viņu devas) no respektīvajiem centriem. Šā vai tā - jāsaka, ka uz lielpilsētām skatījos nedaudz ar šķību aci.
Muh tinnitus!
Galvenais, ka viss, ko viņš darīja, bija - brauca pa ceļa malu… Like, come on guys, what the FUCK are you doing? Brauc paralēli, pajautā, ko gribi pajautāt, un atpisies. it’s fucking countryside.
Tā pūces seja izsaka visu: “Sāra, Tu pim*ausene tāda, ja nedosi man sasaldēto peli, es atvičaju, pa počkām dabūsi”

人の手が全く掴めないフクロウ #owl #フクロウ #かわいい #ユーラシアワシミミズク #鳥 (īsais YouTube reels ar pūcīti)