Video ko pašlaik skaties

1 Like

Neesmu tehniski apdāvināts tieši ar mašīnām, bet pa reizēm man patīk apskatīties cilvēkus, kuri labo vecos vāģus no 20.gs vidus. It īpaši, ja tie ir atrasti kaut kādu cilvēku sētās (mums pašiem bija viens radinieks, kuram dārzs bija reāla miskaste - ar kādiem 5-7 auto, piekrāmēti pilni ar sūdiem un apauguši ar ķērpjiem. Šie saucamie “krājēji” ir atrodami visur).

Varbūt mūsu tehniskākajiem cilvēkiem - @Kadiljaks / @akitsu / @Kristianux - vai Jums ir bijusi vēlme atjaunot pašiem kādu auto?

Personīgi mani ideja šķiet romantiska, bet tajā pašā laikā atrast pareizās detaļas labā stāvoklī paliek arvien grūtāk un grūtāk. Un tas, priekš manis ir pārāk liela sāpe bez gandarījuma.

4 Likes

Varētu gan piekrist. Cik esmu skatījies, galvenokārt galvenais, lai dzinējs ir dzīvs un remontējam. Jo tieši no korpusa viedokļa galvenokārt to visu var sametināt, izlocīt un izšpaktelēt.
Protams jāsaprot, ka tādi projekti aizņems laiku un naudu, naudu un laiku, ja īpaši viens pats daries. Un tas jau ir tāds riktīgais motorhead štelle, citi krāso figūriņas un taisa DnD sesijas uz gadiem, bet citi liek autiņu kopā.
Un tas nav tas pats, kas salikt DIY auto no rūpnīcas.

Vēlme ir. Taču jāskatās realistiski vai var. Kaut kādus Amerikaņu auto pie mums man lieka ļoti sarežģīti, faktiski viss no ASV būtu jāsūta. Eiropas auto vēl jāskatās

1 Like

Man stāv bmw uz lauka, kuru vajadzētu atjaunot vai pat gribētu pārbūvēt par autošosejas mašīnu, bet nav vēl sanācis laiks to darīt. Pasaulē, kur ir bezgalīgi daudz laiks un nauda detaļām, būtu forši piesēsties un visu smuki sataisīt.

3 Likes

@H_Hercogs tāda tipa apgrūtinājumi ko neļauj vai liedz, kā ietekmē?

1 Like

Wtf tas AI :joy: Däbass Pãåŗvalde
Tam džekam ar mežu varētu būt baigajā dibenā. Moš ar augiem kaut ko vēl drīkstētu cirst bet ja tev ieviešās melnais stārķis vai kāds ērglis- viss- cirst nedrīkst un pensija vējā.

4 Likes

Lai arī cik sarežģīti tas nebūtu Sarkanās grāmatas augs nevienmēr ir ar likumu aizsargāts.

Aizsargājamās sugas ar likumu ir tās, kas ir ierakstītais šeit. Un kā var redzēt, tas nav akmenī iekalts saraksts. Zinu, ka spožo skudru potenciāli ņems ārā. Sarkanā grāmata ir tīri informatīvs izdevums, kuram, ja nemaldos drīzumā būs jauna versija. Minētais sausserdis gan ir oficiāli aizsargājama suga. Pareizi jau min - Piekrastē tā ir bieža suga. Bet viņa aug tikai piekrastē, kāpu zonā, biotopā, kas nebūt nav slavens ar savu stabilitāti un ilgtspējību

Principā augi ir relatīvi vieglais spriedums,
No sugu un biotopu aizsardzības likuma
12.pants. Aizliegtās darbības ar īpaši aizsargājamo sugu augiem, sēnēm un ķērpjiem

Attiecībā uz īpaši aizsargājamo sugu augiem, sēnēm un ķērpjiem vai to daļām visās attīstības stadijās ir aizliegtas šādas darbības:

1. lasīšana, noplūkšana un izrakšana, kā arī dzīvotņu postīšana;

2. savvaļā ievāktu augu audzēšana, kolekcionēšana, transportēšana, dāvināšana, pārdošana vai mainīšana, kā arī piedāvāšana pārdošanai vai apmaiņai.

Standarta variants ir pasūtīt attiecīgā eksperta atzinumu, un tur bieži vien pieļauj iespēju augu pārstādīt, uz citu, atbilstošu vidi, kuru neskars plānotā darbība un miers

Kā jau @Shitbird minēja, ar putniem tur ir krietni lielāka škrobe. Jo putns, maita, lido, un kustās, līdz ar to tā zona ar ierobežotu darbību ir lielāka. Un ja vēl ir mikrolieguma suga(ko var redzēt šeit), tad vispār, adios

7 Likes

Man GTA VI looks LIT:

https://youtube.com/shorts/rWqZ6Qz-jQs?si=btsUsMWxV1AoNavp

2 Likes
2 Likes

Re-watched:

Watched:

2 Likes
2 Likes

Katru reizi kad redzu kā kravas vilciens brauc, pazib doma vai šamais nesēž kādam vagonam aizmugurē

1 Like
1 Like
2 Likes
1 Like
1 Like

Legend!

Vienu laiki skatījos šamejo. Viņam ir gan humoristiska tipa gan arī mežonīgie video kurs viņš dodas dzīvot mežā vai pamestos ciematos, tml, reizēm vēsturi pastāstot par vietu. Kā arī oastāsta par ekipējumu un tml.

2 Likes

Nav īsti mana tēma, bet gan jau kādam citam patiks.