Video ko pašlaik skaties

Literally MMO

1 Like

štruntīģi lādējas…

kādu laiku nebiju skatījies videoreģistratoru kompilācijas. jau biju aizmirsis, cik stresaini viņi ir.

3 Likes

YT Shorts ar Fb sākuši mani aktīvi nodrošināt ar saturu :sweat_smile:

a man YT par katru cenu vēlas novirzīt. Iesāku šim kanālam bindge watch, bet katrs nākamais video ir no kaut kā cita pilnīgi nesaistīta.

1 Like

Man no vienas puses paldies, ka cenšaties dažādot saturu, tai pat laikā, reizēm ir konkrēts saturs kuru gribu, bet nedod. Bet kad negribu, tad dod.

1 Like

Klausoties Nosia, atcerējos par šo sava laika šedevru. Joprojām tikpat sulīgs. Mūzika vai radīta Tranformeriem

Vislabākā atpūta ir skatīties kā citi cilvēki strādā

1 Like

Esmu iekritis pamatīgā alpīnisma rabbit hole pēdējās pāris diena. Cik ļoti fascinējošs un interesants hobijs. Vienkārši iešu un riskēšu ar dzīvību lai tiktu līdz pašai augšai kalnā… And I get it!! Riktīgi forši. Vari iedomāties, esi bijis Everestā, wooow… Kosmoss..

Kalni ir best. Tajos kāpt ir awesome un cilvēki kas to dara ir awesome as fuck.. Jo kā saka “īsts alpīnists ir nevis tas kurš uzkāpj kalnā, bet gan tas kurš arī nokāpj lejā” :smiley:

3 Likes

Ne velti saka, visgrūtākais tieši nokāpt. Galvenais saviem spēkiem, lai nokāptu. XD
Cik zinu, atpakaļ ceļi mēdz atšķirties no tiem, pa kuriem kāpi.

Neko jau…

1 Like

Man iespaidīgākais šķita kā viņam sanāk visu salocīt šķietami saturot viņu tikai aiz diviem punktiem.

Šī vnk ir top-notch visual ASMR :kissing_face_with_smiling_eyes: :pinched_fingers:

Te ar’ iemetīšu bišk Stephen Axford fotogrāfijas

1 Like

Boris went to Latvia :latvia:

2 Likes

Pirmo reizi padomāju ka tas būs par super konservatīvo Poliju. Tagad točna būs jānoskatās.

Man bail domāt, kas pirmo vietu ieņēma :flushed_face:

Burtiski es šodien :sweat_smile::joy:

2 Likes

1 Like