Video ko pašlaik skaties

1 Like
1 Like

Neteiksim, ka ļoti biju meklējis un pat nenojautu par šāda vesala materiāla eksistenci. :treasure_chest:

2 Likes
1 Like
1 Like
1 Like

1:06:37 “Lai visi krāpnieki sapulcētos vienā vietā un nosprāgtu (nomirtu)” :sweat_smile::joy:

2 Likes

1:14:16 “Es tak ar tevi. Es viens pats nelasu.” :joy:

Kā patiesībā tiek veidots zemeņu piens (japāņu edition):

2 Likes

Nedaudz nostaļģijai

3 Likes

:sad_but_relieved_face::cry:

2 Likes

Sick and drawing, watching other sick people draw

4 Likes

Kādreiz man viņi ļoti patika. Uz Comedy Club fona, kurš jau tobrīd savā sulā vārījās, šie bija jestrāki un intersantāki.
Tomēr laika gaitā kā vienmēr gadās, arī šie sāka pašatkārtoties, joki kļuva pliekanāki un cenzējamāki. Faktiski, ja galīgi analoģiju vilkt, viņi kļuva par “Greizo Spoguli” sliktā veidā (kurš sākotnēji arī bija ļoti ļoti uber kruts :D), tikai mazliet mūsdienīgāks. Atrodi vēl nu atšķirības. :confused:

1 Like
1 Like

Yes agrāk tie bija ļoti forši. Bet nu nekas, tapat man patīk viņus skatīties :grin: Mans pirmais favorits bija Krivoe zerkalo, vot tas ir šedevrs ar kuru nevar salīdzināt ar pārējiem.

1 Like

I don’t know about that, man nešķiet tik līdzīgi, nu varbūt kaut kur jā, bet :confused: Kaut gan jā :thinking: Bet Krivo zerkalo bija un paliek pats foršakais, RIP :cry:

Bija vēl forši ukraiņu Dizel Show un Kvartal 95, tie ar bija labi.

Tās pašas vecmāmiņas, tur skaidrs kur kājas aug. Protams nevar teikt, ka viņi ir galīgi līdzīgi, nē - Spogulis tomēr bija mazliet ar citu atmosfēru - tādu senāku un pa savam mājīgāku, te varbūt nostaļģija manī runā.
Vikotrs Kakļuškins - vienmēr būs mīļākais humorists visā sastāvā. Hujsu musju. :D

2 Likes