Video ko pašlaik skaties

2 Likes
1 Like

Ir tā, ka ārzemju ziņas ne visai gribās lasīt (bet nu lasu, lai sekotu līdzi laikam). Ir viens šovs, kuru skatos, jo man patīk galvenais vadītājs Jon Stewart, un veids, kā viņš pasniedz:

3 Likes

Pa nakti lūkoju, ka iznākuši divi saistoši gameplay treileri. Tikai PS spēlēm.

Insomniac “Wolverine” spēle (man patika viņu Spider-Man spēles):

Un otrs, es pat teiktu diezgan negaidīti (protams, nebiju meklējis, bet pārsteigts tāpat). God of War jaunākā daļa, kur, mēs spēlēsim kā Feja. Cik var saprast “premise” - Freja atrodas pēcnāves dzīvē ar dieviem. BET, un tas ir svarīgi - šeit nav tikai dievi no Skandināvijas… video vidū mēs ieraugam Ēģiptes dievieti un Mongoļu dievu. Kas raisa domāt, ka Freja varētu satikt arī visu grieķu panteonu:

1 Like

Es ik pa laikam skatījos Daily Show ar Jon’u un, kad Trevor Noah pārņēma, arī skatījos. Tad kādu laiku vairs neskatījos un še ku reku, nesaprotu, pa kuru laiku Jon ir atpakaļ :smiley:
Bet vsp my 'murican news source tagad nāk no John Oliver xD

1 Like
2 Likes
1 Like

“Puss in Boots: The Last Wish” ļaundari bija īsta konfekte :sweat_smile: Man patika visi 3. Gan lāči, gan nāves personifikācija (jo it īpaši šis), gan plūmju īkšķis.

2 Likes

Tie lāči un zeltmatīte vairāk likās kā rival tēli, nekā ļaundari

1 Like

Šonedēļ skatos šo seriālu, jo kaut kā liekas, ka par Āfriku zinu mazāk, nekā vajadzētu.

1 Like

Un viņu “Cockney” tipa britu akcents! Odziņa :smiley: Prātā visvairāk nāk Perrito lamāšanās sesija:

1 Like
3 Likes

priekšskatījuma attēls nekāds, bet puiši katru dienu saamazina savu pastkastīti.

2 Likes

Pieskatu pāris bernus…vakara izklaide ir šāda :sweat_smile:

Bet patiesībā- Danny only has bangers.

Īstais materiāls ko reibumā pirms miega redzēt:

2 Likes