šim forši ka arī ir pabeigts-pabeigts. Nekādi hiatusi vai sezonas.
yup
this channel has become my new Adhd focus point while im gathering together a story for Dread game im gonna do for another community at discord
CreepCast ir labs. Spēcīgi vadītāji. Es to sāku klausīties gandrīz pirmsākumos, kad šovam bija ap kādiem desmit izdevumiem. Mēģināju klausīties katru epizodi kad tā iznāk, taču neuzturēju. Citreiz tie stāsti ir tik ļoti garām, ka ausis asiņo to klausīties. :D
fair enough
es ar tos garākos sāku klausīties tad apmēram vidū pārtraucu un pēc tam nākamajā dienā atgriežos pie viņiem. Tur bija basement story kur vini lasīja pirmo daļu un man stāsts aizrāva tik ļoti,ka pati tālāk pārējās daļas aizgāju izlasīt lai uzzinātu beigas :D
Es šos klausos tīri kā podkāstu. Pievienoju to saviem abonementiem AntennaPod aplikācijā un tā sūta ziņas par jauniem izdevumiem, ļauj lejupielādēt epizodes un atceras vietas kurās es beidzu klausīties.
Man kaut kā visvairāk atmiņā pagaidām aizķērās Left Right Game
Also, ja kāds vēlas pats uzspēlēt, spēle pieejama šeit (tiaki Windows): Datorspēle "Uzcel Gaismas pili!" | Latvijas Nacionālās bibliotēkas atbalsta biedrība