Visāda veida jaunākās ziņas

Samadzene sākotnēji to man translēja, kā esošo briesmu apzināšana. Izspēle nevis, lai izspēlētu, bet jau noticis un tagad domā iespējamās briesmas.
Cerams, ka saprasts. Tikai pēc tam man daleca, kāda ir doma :sweat_smile: :sweat_smile:

Bet bētējos mēnešos diezgan aktīvi visādas lietas izspēlē operatīvie dienesti

https://www.liepajniekiem.lv/zinas/kulturvide/muzika/juris-pavitols-netiesasies-par-precu-zimes-livi-izmantosanu/

Cerēju uz episkāku iznākumu :sweat_smile:
Bet nu neko, onka vnk padevās un kopā Mielavu gan pukstēs cik viņi ir talantīgi un zinoši, bet neviens to nesaprot.

P.s. Mielavam nav saistība, tikai tas, ka šim mūždien iznāk kaut kāda ziņa, ka tam nav paticis kaut kāds talants

1 Like

Izskatās, ka arī mums tagad ir Youtube vecuma pārbaude.

2 Likes

Kas tad?

Tas ir kā? Zinu ar Lielbritānijā pieņēmuši tur aktu, pret kuru cilvēki protestē. Jo tur vajag savu ID augšuplādēt nodotot info trešajām personām :upside_down_face:
YT būs nodrošinājies un vnk visai Eiropai uzlicis? Man pašlaik nekā tāda nebija..
Varbūt, ja vien profilā nav norādīts..

pamēģini paskatīties kādu video bez ielogošnās

Un tā trešā persona esot Amerikāņu kompānija. ASV iekasē UK pilsoņu datus :woozy_face:

Kaudze bērnu apiet Face ID sistēmu izmantojot Gmod un vienas citas spēles tēlu sejas.

1 Like

Bruh un man tagad ja es darba vajadzībām meklēšu video man būs jālieto savs konts visu laiku? Bruuuuuuuuuuuuuuhhhhh… Q.Q Es tad vispār nelietošu video formātu Q.Q

tu šausmas, uztaisi burneri, bet tā pat ar kredītkarti, vai ko citu vajadzēs apliecinājumu.

Waaaaaa? Ja es maksāšu ar karti man arī būs pase jārāda? :D

hmm, pārgāju pāri visam lai uztaisītu ekrānšāviņu, bet vairs nevaru panākt, lai pieprasa man apstiprināt identitāti.
kaut kā sagadījās. skatoties video mainīju google paroli un pārejot uz nākamo video mani izmeta no konta un parādījās dialog logs par “ne-monetizēta satura nerādīšanu, jo ir aizdomas ka man (manam alt kontam, uz ko YT automātiski pārslēdzās) nav 18 gadu vecums”

1 Like

some spicy 18+ content laikam :rofl:

1 Like

Atminos kādreiz savam pamata kontam liku speciāli vecāku, pēc tam agrīnākajos gados nolēmu pmainīt, krietni pa vecu tomēr biju

konkrēti šis:

Man visos kontos ir ~125 gadi

6 Likes

pacietība tik tālu ritināt… :eyes:

iesaku vnk lietot brave browseri, caur to vispār nekādu problēmu man nav ar yt un reklāmām :grin:

1 Like

Uz telefona caur revanced ar viss čikiniekā. Uz datora vēl neesmu gājis iekšā yt, bet man tur tāpat kaudze ar visādiem addons sabāzta

Nu ko @Kadiljaks rītdien tas jokainais rotaļlaukums jāiet testēt XD

1 Like

Blaaviens, rit arī lētais kino. Laukumu var vakarā :grin:

nesen bijām aviošovā ādažos, tieši domāju, kā tas būtu ja šitā sanāktu, drausmas vispār

1 Like