Visāda veida jaunākās ziņas

Par šito angliski nav diži daudz pieejamu materiāli, bet… Čīles paleontologi ir atklājuši jaunu(izmirušu) zāģzivs sugu un nosaukuši to pa godu Počitai no chainsawman

publikācija, aiz paywall

5 Likes

Ielikts 15.novembra rītā raksts :thinking: . Laikam tagad jāgaida kad vakarā pēkšņi aizdegsies metāla kaudze

6 Likes

Pēc 500 gadiem:

Šis gigantiskais metāla priekšmets bija pielūgsnes altārs.

Bet ja nopietni - no kā, kāpēc?

Laikam tas ir flashmob. Vakar Teikā..
Vnk random ziņas google izmeta

Maz ticams, kā tā bija nejaušība – Teikā deg liela industriāla ēka | tv3.lv Maz ticams, kā tā bija nejaušība – Teikā deg liela industriāla ēka | tv3.lv

1 Like

No Limp Bizkit in Estonia next year.

He did it for a Nookie.

Šodien kā reizi paklausījos dažas tehno ziņas un izskatās, ka tuvākajā laikā sāks celties cenas atmiņām un RAM jau lien uz augšu. Un tuvākajā gadā un tālāk neizskatās nekā laba.

Memory Price Trends - PCPartPicker

Pārsvarā dēļ tā cik saprotu, ka veidojas šaurs kakliņš, ka nespēj saražot atmiņas pietiekamā skaitā šobrīd, jo diezgan lieli koorparatīvie pasūtījumi dēļ AI, vēl dažus gadus atpakaļ ržotāji sūdzējās, ka ir pārāk liels pārpalikums un ļoti zemas cenas, tāpēc samazināja ražošanu, lai palielinātu cenu un neveica paplšināšanas darbus, bet tagad nevar nodrošināt pieprasījumu.

1 Like

Brēka ir pa to, ka tās amerikāņiem jau ir pacēlušās aptuveni divtik. Pie mums neesmu skatījies kas notiek, varbūt vēl var paspēt kaut ko noķert. Es gan necerētu uz vecajām cenām. Varbūt tik lietotajā tirgū vēl kādu brīdi cilvēki liks ramu pa vecajām cenām.

Šī arī nav pirmā reize nesenājā pagātnē, kad mēs pieredzam RAM cenu kāpumu. Liekas aptuveni pēc pandēmijas RAM arī bija jūtami uzlidojis debesīs.

1 Like

Btw

Man telefonā nekas nebija xD bet sirēnu varēja dzirdēt xD

Man ar nebija, tikai krāpnieks zvanīja :joy:

2 Likes

Ar tas pats

Man vispār nekā nebija.

Pirmajā reizē kad bija tie paziņojumi..manam telefonam bija..šoreiz nekā

2 Likes

es nogulēju sirēnu un ar nekas neatnāca ;D

3 Likes

Bet manai kolēğei pirms desmitiem bij telefonā, bet diezgan kluss :sweat_smile::sweat_smile:

Androīdiem defaultā nenāk ziņojumi testiem. Vairāk info šeit:

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/26.11.2025-latvija-nostradaja-visas-trauksmes-sirenas-daudzi-telefoni-nesanema-sunu-apraides-zinojumu-izslegtu-iestatijumu-del.a623911/

3 Likes

Bet tad naf man iepriekšējais atnāca?

Droši vien nebija “tests”, bet reālais ziņojums. Ja tiešām būtu sūdi, tev atnāktu.

O jā taisnība, atradu ka testa alerts izslēgts. Neat

Tur pat var apskatīt iepriekšējos paziņojumus

Pa lietavām? Man ar šīs atnāca