Visāda veida jaunākās ziņas

10 Likes

Tas brīdis, kad pat fotogrāfam ir savs fotogrāfs.

2 Likes

globusā ir lielā izpārdošana

3 Likes
3 Likes

es kādas 6 grāmatas nopirku :grin::ok_hand: paldiesiņš par info

1 Like

Es pats šodien 4 paķēru

Viens pašmāju fantāzijas gabals par stāstnieku milzīgā maģiskā mežā otrs pašmāju fantāzijas gabals par izdomātas impērijas galma intrigām tad vienu savdabīgu gruzīņu stāstu pa stāstiem un visbeidzot vienu tumšo romantisko komēdiju par dažādas formas miroņiem un slepkavniekiem . Par pēdējo man cerības ir mazas, bet palasot aprakstus baigi velk uz TTRPG noskaņām

:grimacing:

Izlasot, liekas tukša malšana. Nez…
Pirmķārt, ja viss būtu slikti, sen būtu viss ciet. Otrs - Fortnite no visām karaliskajām spēlēm turpina dzīvot un nest stabili naudu. Jā, protmas, krītās, tomēr, tas noteikti nosedz visu
Būtu jālasa padziļināti, tomēr jautājums cik daudz DLC atnes naudu? Jautājumu manuprāt ir vairāk nekā atbilžu. Ņemot vērā, ka tā ir privāta kompānija, kā Steam, vien var aptuveni projecēt, par to, kas notiek.
Var piekrist dažām lietām par interfeicu , apr viņu lielajies solījumiem, lai gan nemaldos, ka tehniski viņi izpilda, tikai no tā izstrādātāji zemāku cenu neliks.
Un salīdzināt ar Steam - arī nepareizi, platformai kurai ir 20 gadu vēsture. Arī mazliet smieklīgi.

Ar Xbox gan lieki salīdzināt - šie ir ārpus konkurences un vairs nepiedalās konsoļu vai spēļu cīņās (ja vēl tādas bija), jo Xbox ir viss un plus tam MS lielā vadībā Xbox nodaļai likusi sasniegt profit 30%, kamēr industrijā vidējais esot ap 15-20%. Ciparos varu mazliet maldīties. Un pluss vēl kadru saīsināšana neatkarīgi no nodaļas. Nav svarīgi, kāda līmeņa speciālists esi.

2 Likes

Kā jau @Kadiljaks teica, te ir jāatceras, ka Epic un Steam abas ir privāta kompānijas. Kā izskatās viņu finanšu dati labākajā gadījumā kāds var tikai minēt.

Par to Blood West indie spēli mēs ar nezinām kas un kā tur bija. Ja tā spēle parasti pārdod 2 kopijas dienā. 200% pieaugums būtu 6 kopijas. :D

Personīgi man Epic Games izskatās modernāks. Steam ir vairāk retro. Man vispār diži vairāk neko nevajag par lejupielādes pogu un bildīti, lai es varu saprast kuru spēli lejupielādēju. :D Vienīgais gan jāatzīst, ka Steam starādā stabilāt, Epic Games Launcher ir bijuši daži upsīši.

Cik es esmu dzirdējis, viņi nedrīkst likt ilgtermiņā zemāku cenu, balstoties uz Steam lietošanas noteikumiem. Riskēt ar padzīšanu no lielā monopolista Steam neviens negrib riskēt.

Nu ko, fandoma mākslinieki xd

http://rpr.gov.lv/urban-releaf-aicina-maksliniekus-kopigi-veidot-klimata-sienas-gleznojumu-riga/

3 Likes

nu žēl, jau pierasts pie esošās mākslas

10 Likes

https://www.instagram.com/p/DT0hiIUDqou/?igsh=OGNqd3UwNDdocHA1

Big Congratulations to ARCO, KPOP DEMON HUNTERS, LITTLE AMELIE OR THE CHARACTER OF RAIN and ZOOTOPIA 2. All of the filmmakers were at Animation ls Film 2025 and have just been nominated for Academy Awards!

2 Likes

Mani klases bērni teica, ka Zootopia 2 būtu labāka bez čūskas un bez romantikas. :pensive_face: Tough crowd

I do not agree, man gan šķiet otrādi, otrā daļa sanāca ļoti labi, iespējams būs kaut kad arī trešā daļa

Pa to čūsku var piekrist, man galīgi nepatīk ideja kā viņiem līdzi kkāds random nudists vazājas

Like, give the man some clothes.Like Mr. Snake from bad guys

4 Likes

Es vēl nenoskatījos, bet man liekas, ka man patiks! Ja 8 gadus veci bērni balsotu Oskaros, būtu interesanti rezultāti:D

1 Like

ja 8 gadus veci bērni balsotu, tad uzvarētu kkāds Ai ģenerēts tiktoks ar labubu XD

4 Likes

Tas, ja tagad balsotu 8 gadus veci

1 Like

Uz šitiem gan ir plāns aizdoties

1 Like