Man atkal “I” vislabāk bet jebkurš putna dizains labāk par tiem cilvēku.
Uffff… Tautai šis nepatiks
It sevišķi dienu pirms
Ļoti daudz tematiskās ballītes šodien būs, t.sk pašā Mežaparkā arī. Tākā jā.. :D
Man darbā ar smej ko ta es daru darbā, tak brīvdiena man bija paredzēta XD
Pieļauju ka daļa jau ir redzējusi šo “unikālo glābšanas robotu”
Rekur pat šī no nekurienes uzpeldējušā startup mājaslapa https://www.satyress.com/
Es tā sēžu un nevaru saprast vai tas ir scams vai ģeniāls mārketings kkādai šausmu spēlei/šausmu filmai, cause no way it’s a real product
Ja izrādīsies īsts, tad varu teikt ka īstenībā ģeniāls dizains.
Centaur chasis could be an answer to a lot of humanoid robotics technical issues.
The scary look is to make it non human, so it’s clear there’s no confusion.
It seems to be designed so it can be killed by an average human in an AI takeover scenario.
Though I already see some conflicting points/compromises made in the design, between usability and human safety.
There is so little confusion that I’d rather take my chances with the blazing inferno
Tā kā šos neviens nav redzējis kustībā, ož aizdomīgi kā pēc vella.
vēl arvien nesaprotu, kāpēc rietumu roboti nemācas no austrumniekiem. Parastas kājas liek tiem izskatīties organiskāk, bet riteņu piedziņas mobilitāte nav pielīdzināma.
tur viņiem arī ir miniatūru veidošanas meistarklases ![]()
Es jau izskatīju
Tur noteikti gribēšu aizdoties šomēnes + interesē tā darbnīca. Tur vajag tik savākt ap 5 cilvēkiem vismaz (domāju ka tas būtu ļoti iespējams). Tikai to uz kādu septembri / oktobri.