VTuber - Fandom

Es ar iemeslu īsti nesaprotu kāpēc visi cepjas tik ļoti.

Ķipa viņa gribēja lai viens mākslinieks turpmāk sadarbojas tikai ar viņu un tad publicēja ne visai labu atvainošanās Google doķi

1 Like

Cik nu šodien sapratu, tad viņas menedžeris (kurš beigās arī ir viņas puisis), centās sabotažēt citus vtuberus, kā arī dabūt, ka māksliniece ir tikai eksluzīva viņai un nevienam citam. Pati Sinder par viņas puiša gājieniem, it kā nezināja. Īsumā izlasīju par to Wikipedia

Šitas video baigi labi atspoguļo pilno bildi. Principā tur ir bijis ilgstoša emocionālā manipulācija un uzticēšanās nodošana + apsēstība ar pāris citiem vtuberiem kas ķipa kopēja Sinderu, lai gan pēc hronoloģijas viņa bija tā kas zaga idejas. Pa lielam nekas jauns izklaides industrijā

1 Like

Gawr gura jaunā indie kanāla pirmais streams
Faking 200k čatā
Čatā ieraksti tā zib ka raibs gar acīm

https://www.youtube.com/live/pYVEIX7nSEs

1 Like

Tikko iegāju pa ilgiem laikiem apskatīties, kas notiek VShojo rindās - zināju, ka MataraKan jau aizgājusi kādu mēnesi atpakaļ, bet nu arī Geega un pat Zentreya (ko laikam esmu skatījies visvairāk). Nē, nu, interesanti, ko nākotne nesīs, bet divi vienā nedēļā, tas jau ir kaut kas.

@H_Hercogs iedvesmots, es pa reizēm sāku skatīties Sansin fonā, gatavojot ēst. Jāsaka, ka man tiešām iepatikās viņas pieeja - vieglas sarunas un “sassy” joki no viņas meitas pa retam, kur var saprast, ka abas tiešām nav tikai māte un meita, bet pat labākie draudziņi :sweat_smile:. Likās piemīlīgi, kā meita centās izskaidrot lietas mammai.

Papildus tam, atradu vēl vienu vācieša Vtuber EinaLotta, kura māca vāciešu valodu, bet var arī just to, kā viņa ir atradusi savu “nišu” ar šo. Izveidojot BMW dziesmu pat :sweat_smile: un atgādinot, ka tomēr ir noteikti akcenti, kuriem es ausis spicēju vairāk:

1 Like

man to vācu vtuberi diezgan tegulāri met virsū soc tīklos

1 Like

Laikam agresīva kampaņa beidzamajās nedēļās :rofl: Esmu ļoti izvēlīgs, bet paķēra.

Welp, izskatās ka Ironmouse arī pamet VShojo:

Mana lolotā pensionāru organizācija sabrūk kā kāršu namiņš

2 Likes

Welp, tai kompānijai ir beigās. Pusmiljonu labdarībai paredzētu dolāru iebāzt kabatā… Nu tas ir līmenis

1 Like

Nu domāju, ka drīz par pamešanu arī paziņos gan jau citi. Būs interesanti lūkot, kas būs tālāk.

1 Like

Bet viena lieta ir točn skaidra, es negribētu nākt šodien uz darbu ja strādātu VShojo :joy:

2 Likes

Ak jel - pasēdi kādu laiciņu un pēkšņi uzzini, ka ir sācies Domino effekts un nākošie jau ir pieteikušies, kas dodas prom (Projekt Melody, KSon, Kuro, Henya un Michii ar). Haruka un Froot nav bijušas aktīvas jau ilgu laiku.

Skatos arī Legal Mindset - jurists, kurš apstāsta situāciju vieglākos terminos :smiley: Nu šeit ir šķidra situācija ar to, ka ja šis aiziet līdz tiesai, IronMouse būs jāatklāj savs pilnais vārds (un tādejādi - pazaudētu savu privātumu).

Par šo es absolūti nebrīnos, bleķa pelei tomēr ir ļoti liela ietekme, un viņi pamanījās šo sadusmot. Also Keon gandrīz gadu tā kompānija nav neko maksājusi

1 Like

Amalee un hime(kas gan strīmoja reizi pusgadā, tad kad Sindija atcerējās ka viņa tak ir ir arī vtuberis) arī pametušas kompāniju,

Also, cilvēki jau ir saziedojuši tos 500k tam imūnsistēmasdeficīta fondam

es domāju ka pa lielam tur visi varētu drīz kvitot jo no otras puses ja paliktu taja kompanija es domaju ka no fanu puses ari varetu dabut backslash ka tu taja kompanija strada

2 Likes

Manuprāt tur tik froot un haruka ir palikušas, bet tur tas ir vnk laika jautājums

Also spriežot pēc tā ko mitchi, geega un vēl pāris cilvēki ir izpauduši, tai kompānijai bijušas tik lielas finansiālās problēmas. Ļoti daudzi nav saņēmusi naudu pa merch utt. Tā kā pat ja kāds izvēlētos palikt, tur nebūtu kur palikt vairs

Pēc viņu reddit es nopratu,ka bija plānots arī new members drīzumā ar niku PiaPiUFO bet tas arī cancelots :D :D

1 Like

es neatceros kompāniju bet bija jau arī viena kas tur nemaksāja par tevi vajadzīgos nodokļus un tik pēc pāris gadiem atklājās ,ka attiecīgais vtubers riktīgākos parādos valstij bija un kompānija vispār atteicās palīdzēt

Nebija nijisanji un Selen/doki bird?