Ou tad nice. Maybe atnākšu. Tur arī uz vietas var pirkt biļeti tā?
Labāk jau pirkt internetā jo uz vietas man liekas varēja tikai skaidrā naudā pirkt
Aaa ok.
Gribētos tevi beidzot dzīvē satikt :)
Jā, tas būtu jauki)
Jā es gribēju, bet tomēr man nesanāca tik :(
Izpildīju kvestu apr ko dabūju monētiņas un uzlīmīti. Otru kvestu nesanāca - nebiji laika un aizmirsu mazliet
UniCon pildspalva - ļoti neslikta teikšu, pa manam.
WinterCon plakātu ar Maul Cosplay un ShouDou repera autogrāfu, ar kuriem sanāca neslikti papļāpāt. Daudzas interesantas lietas uzzināju, it īpaši no Maula. Viņa izcenojums uz bārdas noskūšanu ir vairāk nekā liekas XD
Mans introverts gribēja nošauties mirkļiem runājot angliski. Gribēju vēl parakstus dabūs no Witcher balss aktiera , bet tam pa maksu bija. Citus kandidātus kurus vēlējos dabūt, nesanāca. Turpināsim medīt UniCon laikā ![]()
Un pacēlu Berserka zobenu. Tādejādi neoficiāli kļūstos par 18 civēku, visā vēsturē, kurš spējis pacet. ![]()
Nu gan tu biezi pa otro dienu
Afigeķ, tu to mēģināji pacelt
A ja pieņemsim, cilvēks to nopērk, ka viņam to aiznest mājas? ![]()
kaut kas pIecā sajūtās, kam nevajadzētu, bet ir ok XD
Otreiz mēģinot vairs nesanāca vairs tik Iabi, smags draņķis, Iai gan uz pIeca tehniski uzveIt varētu
Tehniski šis nepārdodas. Bet tā - kopā ar draugu , divatā. Varbūt trijatā. 50kg
Ar atdevi ![]()
Es ilgi domāju par to One Piece kuģi un sapratu, ka viņš nav tik interesants kā šķiet. Pa 15eur būtu gatavs. Bet tagad man ir kārs zobs uz kādu Gundam vai ko saliekamu miniatūru ![]()

Svētdienas hauls, mazliet reward, mazliet gifties prieš manis kā Sidgewinne
un vienu gift sticker esmu pazaudējusi:cry:
Es te iedomājos, ja piemetam vienas dienas biļetes cenu 25eur uz 13k, sanāk 325k euro no biļetēm.
Attiecīgi pieņemu 400-450k apgrozījumu viņi sasniedz. Gandrīz vai pusmiljons šāds pasākums izmaksā.
Lai gan pēc Lursoft datiem, 2024 gads tāds spožāks viņiem sanācis par iepriekšējiem. Bet tāpat mīnusā.
Varētu pat patērēties un nopirkt Lursoft atskaite ![]()
UniCon Entertainment, SIA, 40203071101 - par uzņēmumu
Fun fakt - varbūt zināms, tikai šogad kā saprotu UniCon ticis trade markots Eiropas līmenī.
Tu tur redzi arī cik lielā mīnusā? Tīri intereses pēc.