Nespēja neko maibīt ir pārāk mokoša nekā 21 gads nos no mūža. Tāpat manā dzimtā bliež stabili līdz 90
Vai tu labāk uzturētos 100 metru dziļā kristāldzidrā peldbaseibā, vai seklā bet necaurredzamā meža ezerā
Nespēja neko maibīt ir pārāk mokoša nekā 21 gads nos no mūža. Tāpat manā dzimtā bliež stabili līdz 90
Vai tu labāk uzturētos 100 metru dziļā kristāldzidrā peldbaseibā, vai seklā bet necaurredzamā meža ezerā
Laiks atdzīvināt šo gadu (+) ieilgušo spēli. Šeit būtu jādomā, vai meža ezerā ir dūņas. Un cik sekls - vai līdz ceļiem? Viduklim? Ja ir saulīte, tad ir ok.
100 metru baseinā nebūtu īsti jēga, jo nevarētu dziļi aizpeldēt.
Tāda kā izvēles opcijas - ja izvēlies vienu, tad otru nevari:
Visu atlikušo dzīvi nevari ēst jebkāda veida makaronus vai nekad neēst mīļākās zupas.
Man vnk ir bikucīt thalasofobija, tāpēc abi varianti uzdzen neomulīgas sajūtas XD
Es varētu iztikt bez makaroniem.
Visu mūžu dzīvot ar baltu permu un diviem apnicīgiem istabas biedriem vai arī būt pārlieku glamūra briļļaiņa ēnā?
Kādas emocijas Tevī uzdzen šī bilde?

Sudrabs pāri visam! ![]()
Iespēja, ka tavs mājdzīvnieks spētu runāt vai tas, ka tavs mājdzīvnieks spētu dzīvot tikpat ilgi cik tu pats?
Mājdzīvnieks, kas dzīvotu tikpat ilgi, cik es, ar piezīmi, ka tas nemocīsies kā kaut kāds zombijs vai vēža slimnieks pēdējā stadijā, bet gan relatīvi vesels.
A) tu mirsti tūlīt un tagad
B) tu kļūsti nemirstīgs un dzīvo līdz pasaules galam, bet tu pastāvīgi esi maksimāli laimīgs, neatkarīgi no tā, cik bēdīgas vai drausmīgas lietas notiek tev apkārt (draugi, radi mirst - tu smaidi un smejies, un tu nespēj to kontrolēt).
es labāk mirstu tūlīt un tagad, nekā dzīvoju mūžīgi
vai tu labāk katru dienu satiktu cilvēkus, kas tevi sauktu nepareizā vārdā, vai katru dienu atvadoties no cilvēkiem, tu viņiem teiktu “atā, mīļais”?
Es izvēlos, ka cilvēki mani sauktu nepareizā vārdā
Ar draugiem vēl varētu saukt humora pēc “atā, mīļais”, bet ar saviem priekšniekiem ne visai.
Ieraudzīju šito šodien:
Vai tu labāk izvēlētos:
A) Lai tev būtu 1000 lojālu rūķu armija, kas darīs to, ko tu pavēlēsi
Vai
B) Piederētu pūķis mazas automašīnas izmērā, kas var tevi lidināt apkārt un elpot uguni
(cilvēki zina, ka tev tas ir, un viņiem tas ir pieņemami).
Es pats gribētu rūķus - iedomājos, ka tad varētu pārtaisīt visu dārzu (uztaisīt šķūņus utt) un pat rajonu, pat pilsētu ![]()
Es gan stabili izvēlētos pūķi.
Jā, tādām lopam vajadzēs daudz ēst, bet like… Benzīns arī dārgs. Un like, ja tas ir gana street smart pūķis viņš pats atradīs sev ar ko vēderu piepildīt XD
Aa rūķiem varētu iedot uzdevumu uzbūvēt mašīnu, kas iet uz ūdens? ![]()
Inb4 linča tiesa jo tavs pūķis par daudz palasījies sunīšus pa pagalmiem ![]()
liec nākamo would you rather ![]()
Biki vēlāk
Vai tu labāk labāk gribētu papaijāt mazu zilonēnu(ziloņtmamma ir ar tevi chill) vai tupēt kopā ar kapibarām karstajos avotos
Pajāt zilonēnu
Vai tu labāk staigā ar face-tattoos vai bez diviem priekšējiem zobiem (abos gadījumos to nekad nevar izmainīt)?
Atkarīgs, kas par tetotvējumu.
Bet izvēlos tetovējumu.
Ko izvēlētos:
Pēc knipja sitiena , ka visi netīrie trauki kļūst tīri vai pēc knipja, ka grīda tīra?