Ziedojumi Latvijā - palīdzība citiem

ar tīriem zobiem ar nevar iet

3 Likes

Un @Maass - jums varbūt nātru zupa jāēd? :grinning_face: Spināti un kalē.

man laida dzelzi vēnā, labi palīdzēja

1 Like

nav svarīgi, cik daudz rij to metālu, vismaz man viņš vnk švaki uzsūcas, tpc ar uzturu vien to mega devu nepanāksi ;D

Laikam piena produkti ļoti ietekmē dzelzs uzsūkšanu bet tā ir visa mana diēta :( Mājās tagad dzeru auzu pienu :pensive_face:

:thinking: nezināju. bet pienu ļoti reti lietoju, laikam siers vienīgais. bet labāk pļumpēju dzelzi ik pa laikam, bet no siera mani neizšķirt xD

3 Likes

Ietekmē pozitīvi vai negatīvi?

Mana graudu nepanesamība ķipa ir autoimūnā slimība. Tur arī vēl ir tās ļoti sarežģitās prasības ar to, ka tev jāierodas labi paēdušam, pagulējušam un jājūtas labi. xD

3 Likes

Negatīvi :( Calcija dēļ

Nja - kaut kā tas viss process laikam arī atbaida :smiley: Esmu dzirdēji, ka paēdis skaities, ja neesi pārēdies, bet gan apēdis 80% no tā, ko vari. Kas viņi kaut kādu prieka hormonu man tur mērīs? :rofl:

Vai tad? Pirmo reizi dzirdu ko tādu.

BTW. šis ir govju trakumsērgas epidēmijas dēļ. Aizliedz pieņemt britu donoru asinis / Diena

2 Likes

Ja godīgi, viss auzu piens ko esmu mēģinājis ir bijis ne pārāk. Ūdeņaināks nekā man patīk. Mandele ir piena karalis. Kokosrieks man patīk kakao. Sojas piens man patīk, ja tas ir biezāks - tas kas skaitās ar paaugstinātu proteīna daudzumu.

Liekas tik, tas attiecās uz to kalciju kuru tu ēd tieši tajā pašā ēdienreizē kopā ar dzelzi.

Yess, es diemžēl dzeru kaut kādu pienu (kafijā) visu dienu. Nav divu stundu perioda, kurā ķermenis var uzņemt dzelzi :sweat_smile: bet cenšos to mainīt

Pienu un visus tā izstrādājumus būtu pārāk grūti no manas diētas izvilkt…

Pirms 3 nedēļām biju aizgājis noziedot, tā kā šis piedāvājums man vairs nespīd, jo tagad vēl ir mēneša cooldowns līdz nākamai reizei. :(

1 Like

Vismaz no visa uzskaitītā, man nekas nav zināms vai dzirdēts.