Zīmēju, kad ir iedvesma…kas ir reti ![]()
Iedesmu ir jābaro, tad ir bieži, ja to vēlies, tas ir. Un katram cilvēkam ir savs inspiration food - man palīdz garas pastaigas dabā, skatīšanās uz mākslu, un pasākumi ar cilvēkiem (seeing people helps to draw people) - citiem atkal visas šīs lietas iedvesmu nobeidz.
Es zīmēju katru dienu, vairumā ar nolūku uzlaboties, bet man ir idejas, ko vēlos zīmēt un kā zīmēt. Man vnk patīk zīmēt, man patīk tā doma, kad zīmēju es radu kaut ko jaunu. Pats radīšanas process ir patīkams.
Par kādiem pasākumiem iet runa, ja drīkstu jautāt?
Ja domā pasākumi kur citi zīmē - mākslas skolu eksāmeni! Tikai 22 EUR un tu vari zīmēt nedēļu vasarā - at modeļiem, etc. Un added bonus - saņemt sliktu novērtējumu, kas ir labs ego check.
Ja pasākumi, in general - any family event, any gathering with friends/people, etc.
Skaidrs. Es biju iedomājie, ka runa ir par kaut kādu konkrētu mākslas pulciņu/grupu kur cilvēki salasās zīmēt.
Bet mani nomāc ziņkāre par šiem eksāmeniem. Kas par eksāmeniem? Es īsti ne līdz galam saprotu, kas ar to ir domāts. ^^;
Es agrāk gāju tādā, bet tur bija vecuma ierobežojums. Līdz 25. Porcelāna apgleznošanā. Bija forši katru nedēļu to darīt.
Eksāmeni - LMA glezniecības nodaļa. Iešu nakamvasar atkal! Un zīmēšu kaķu meitenes no matter the assignment un immerse in the artsy atmosphere, knowing no one will get it.
Tajos var piedalīties jebkurš cilvēks? Pat ja viņi oficiāli nestudē LMA? Es gadu atpakaļ mēģināju tur stāties iekšā, bet koncurence bija sīva un sapratu, ka man skila trūkst. Tāpēc šobrīd es to cenšos uzlabot.
Jā! Tie ir iestāšanās eksāmeni - glezniecības nodaļā ilgst veselu nedēļu. Es mēģināju šovasar, visas atzīmes bija 4. :'D ā, nē, tas pirmais uzdevums kur tu atnes skices… tur bija 7, bet tas vienalga ir par maz lai tiktu iekšā.
Manuprāt jā. Man darba kolēģe iet uz viņām
uz tiem kursiem, vai eksāmeniem?
Tik smalki nezinu. Reti sanāk ne-pa-darbu parunāties
Kā tu vienmēr panāc ka tev pat galds izskatās iederīgi kompozīcijā. Kā???
Es nezinu, vnk crop the image till it feels ‘right’? ![]()
Paldies! ![]()
Sen neesmu neko zīmējusi bet damm esmu apmierināta ar rezultātu
Lietusmētelis- dāvana draugam uz dzimšanas dienā
A tā krāsa reāli noturēsies lietū?
Tā ir Akrila…cik esmu zīmējusi uz drēbēm nav bijušas problēmas
It’s a cat!