Zīmējumu stūrītis

Izskatās baigi neko es teikšu
Baigi forši un skaisti.

something i have been working for months now; of course having a bit of time here and there only

5 Likes

Pirmie soļi digitālajā mākslā. Might or might not be a part of something bigger. Who’s to say

Joprojām viss ar to pašu rimčika pelīti, neko smalkāku

11 Likes

Kādu programmu tu izmanto??

Clip studio paint
Pagaidām uz 30 dienu trial periods

Rimčika pelītes ir ultimatīvs risinājums.
Papildus tu vari atvērt pudeli, kaut ko pieplacināt spėcīgāk, iezvetēt kādam, izmantot kā kaķu rotaļlietu u.c. labas lietas, noderīgas lietas.

3 Likes

Zīmējam katrs pēc kārtas :sweat_smile: Tas kas sanāca.

6 Likes

Bija kāda vienotā tematika.

Bija garlaicīgi lekcija :sweat_smile::joy:

1 Like

Kur nu vēl vienotāka tēma.

aw, šie tik wholesome :kawaii_potato:

mūsējie izskatījās šādi. Viewer discretion advised. Čalis ar persiku :slight_smile:

5 Likes

Man jāatrod kādas vecās klades vai planšete, tur viss ir 90% zīmējumi, pašlaik tikai daži skribelējumi kopā ar meme mapi atceļojuši līdz lielajam datoram :sweat_smile:

7 Likes

Man gan tapa tikai ģeometriski skricelējumi

turpinot tēmu pa skolas laika zīmējumiem, caurskatu vecā laptopa failus, un uzdūros darbiem no sērijas - powerpoint māksla. Ļoti daudzi nav pārdzīvojuši laika zobu

GATTAI!

Te jau stabili transformeru teritorija, ar savām versijām Combaticon komandai

tā pati ideja, bet cita komanda

retro futūrisms

te pat kaut kad bija sasodīta transformācijas animācija, bet esmu to versiju pazaudējis laika gaitā

8 Likes

pēdējā laikā Holivuda taisa remake, neeredzu iemeslu kāpēc tu nevari

1 Like

Ja es mēģinātu kko animēt, tad drīzāk pirmo. Ideja kā divi chibi roboti transformējas klasiskā super robot mechā ir pārāk uzjautrinoša

mākslinieku ikmēneša izaicinājumi pagaidām būs on hold,pa cik neredzu vairs aktivitātes. Pamēģināsu bišķi pārformēt un citā formātā jūs piedabūt pazīmēt :D:D

3 Likes

Es gribu, bet sīcis negrib ka es zīmēju :sob:

…man laikam jānopērk atkal blociņš un marķieri

1 Like

Paagusies, tad varēs ķēpāties kopā.

4 Likes

Ar atpakaļ ejošu datumu novembra izaicinājuma tēmās. Kurbada piedzīvojumi pazemē

8 Likes