2025 gada Anime

Gads jau gandrīz galā.
Kādi darbi no 2025 gada jums visvairāk palika atmiņā?

Kopsummā noskatījos 47 darbus, tas ieskaitot arī OVA, Anime filmas. Gads nav galā, vēl kaut ko pa šīm dienām noteikti vēl noskatīšos.

Runājot par tēmu, par svaigākiem 2025 gada darbiem. Tad ap desmit noskatījos, bet lielākā daļa tam visam bija otrās sezonas vai turpinājums.

Tad visvairāk no 2025 gada darbiem, man patika šie, visiem otrās sezonas.

4 Likes

Mani favorīti ir šie:

2 Likes

Mans favorīts ir

1 Like

Ou šito es planoju paskatīties :smiley:

Es viņu ongoingā noskatīju, no sākuma oriğināli ar subtitriem, lai dzirdētu visas pazīstamās balsis, pēc tam anilibria dublāžā :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Jā es arī skatos ar anilibria dublāžu. Bet tur ar anilibria notika kaut kāds konflikts un tur daudzi aizgāja prom un izveidoja aniliberty.

Ah vot kāpēc pārvērtās par Aniliberty :sweat_smile:

1 Like

Heh, Maomao laikam visiem šogad topā. Vispār skatos ka mana (formerly) grūsnā pakaļa visu gadu spēja ar prieku sagremot gandrīz tikai comfy un romantiku :joy:

Ziema:

Pavasaris:*

*gandrīz ieliku Kijin Gentoushou, bet pedējās sērijas aizgaja Q U A L I T Y, un pie tam very anti-climactic last two episodes, god damn

Vasara:

Rudens:

2 Likes

Šogad dikti maz anime sanāca skatīties, so šis ir mazāk kā tops, vairāk kā sarakstā ar tām kuras pabeidzu

Ļoti oriģināli, ziņu Xd

Nekas super īpašs, bet likās forša un smieklīga.

Cute cozy anime about doing random shit.

Tev nebūs piesārņot

Science saru turpina bliezt uz pilnu atdevi
Joprojām klausos eksorcisma dziesmas abas versijas

Vēl viens turpinājums. Es pat teiktu ka emocionāli jaudīgāks kā pirmā sezona.

Ieži, minerāļi un big tiddy geology uni student

Drāma, cilvēkus ēdošas briesmoņu meitenes un yuri notis

2 Likes

Jā :D

Cat Maomao GIF

2 Likes

Skatoties kas šogad ir iznācis un kas ir skatīts. Mjaaaa animes laiki tādi švaki palikuši. Reti kas vairs saista un to ko noskatos šķiet avg at best. Nav vairs tie labie 00s laiki. :smiley:

Solo Leveling Second Season
Kaijuu 8-gou 2nd Season
Grand Blue Season 2
Boku no Hero Academia: Final Season
Kingdom 6th Season
One Punch Man 3

No tām visām… Kingdom ejošais šī sezona un Boku no Hero Academia pēdējā sezona tiešām baudāmi.

Izejot cauri MAL vērtējumiem šim gadam, no top pat īsti nav ko paķert. Baigi švaks gads. Laikam tik švaku sen neesmu manījis. Bet nav tā kā, daudz sekotu vairs animes industrijai līdzi.

3 Likes

Agree, kaut ka šogad švaki :/
Bet šogad iznāca 2 sezona my favorite anime TBHK, I am so so happy :)

2 Likes

Labi, ka vēl tā. Savādāk dropped lists paliek lielāks nekā watched. :smiley:

4 Likes

Es no 2025 gada noskatīties pārsvarā tikai otrās sezonas vai turpinājumus. Man 3 gab ļoti patika un vēl 3 gab. arī bija labi turpinājumi. Pārējie ok. Reāli tikai vienu jaunu noskatījos, kas bija tā nu ok.
Es neskatos sezonāli visu pēc kārtas, ja atrodu kura Anime ieinteresē to skatos, vienalga no kāda gada. Sezonāli tā arī sanāk parasti turpinājumus noskaties ko gaidīju.

1 Like

Same

1 Like

man grūti teikt, ka šogad bija kaut kas diži elpu aizraujošs, gavenokārt tiem labajiem otrās sezonas.
no jaunajiem visspēcīgāk palika atmiņā

3 Likes

Kam jau tur tādam jāuzduras, lai reāli dropotu.
Neesmu dropojis ne sezonu

2 Likes

Man ir šādi. Pa lielam kopš liela daļa klasikas ir noskatītas un jaunajām sezonālajām izmantoju 3 ep drop likumu. Nav īsti laika skatīties anime kas manā vērtējumā pat 8 nevar dabūt. Šīs sezonas piemērs: Spy x Family Season 3. Kas sākās diezgan cute anime ar savu unikālu humoru ir aizgājis par epizodisku same ol shit variantu. Līdzīgi kā tas bija ar 90s seriāliem. Drausmīgi nepatīk epizodiskuma sižets. Dod man kārtīgu stāstu nevis vienu un to pašu epizodi tikai ietērptu citās drēbēs.

P.s visi kas tur ir on-hold visticamāk arī dotos uz dropped.

4 Likes

Man tas pats, klasika visa lielākoties redzēta un no jaunumiem reti kas iekrīt acīs. Beidzu MAL aktīvi lietot kādus 7 gadus atpakaļ, jo no jaunām sezonām ļoti maz vērts ko skatīties. Labāk skatos kādus jaunos seriālus kā Fallout vai lasu grāmatas, webtoons, mangu, pat webnoveles. Anime industrija šķietami stagnē, un/vai es vienkārši par vecu esmu palicis.

4 Likes

Nē, būs vecums. Ir pietiekoši daudz labu jaunu Anime ar.

Man kaut kā tieši seriāli mazāk skatās pēdējos gadus. Reti gribas kādu skatīties.