AF kalendāra collab

Brīvā tēma - katrs zīme ko sirds vēlas! A4 vertikāls! Bet sarunājām radīt skices, lai būtu vienotība dažādībā.

Var uzzīmēt fonu atsevišķi un digitāli izgriezt un uzlikt pārējo

1 Like

Tā arī domāju - dzīvē mēs tikai tēlus sazīmēsim! Fons, efekti pēc tam.

Es domāju ka arī neobligāti visus elementus uz papīra, ja digitāli ar tekstūrām, tad kopā var izskatīties labi

1 Like

Būšu nekaunīgs un okupēšu most basic izkārtojumu, kur darbs ir kvadrātrs, un mēnesis ir apakšdaļā

Es ar XD

Nu tad mums jākačājās kurš liks augšā kurš apakšā. To mēs pārgājienā?

Nav jau teikts ka katram jābūt citādākam layout

nu ja neielaižās absolūtos, bet doma cik noprotu ir, ka katrs mēnesis ir pēc iespējas savādāks. jebšu vienotība dažādībā.

Tas ir noteikti ok, ja tie nestāv blakus, un tādas lietas var pielabot, apspriežot skices

Varu piedāvāt dažādus leļļveida personāžus fotokalendāram.
iedomājamies viņas Baywach pedkostīmos, piemēram.
image
image
image

2 Likes

Ar šo tad 10 cilvēki + 1 kopdarbs. Trūkst tikai 1

Nu ar to kas man ir es visu kalendāru pa nedēļām varu laikam aizpildīt :stuck_out_tongue:

Nuu tad jau tas vairāk nebūs collab XD

Kāpēc gan nebūs? Vienkārši domāju ja visi komūnas aktīvisti “samestos”, tad garlaicīgā 12 lapu formāta vietā varētu uzbliezt ko daudz foršāku. Piemēram 53 lapas kur varētu būt ne tikai vārda dienas, bet arī klasisko animju pirmās sērijas ētera dienas vai personāžu/ slavenu autoru dzimšanas dienas. Svētki katru dienu :dart: Tik fantastiska projekta rezultātu nebūs kauns piemēram uzdāvināt Japānas vēstniekam :) :star_struck: Tā es vismaz domāju.

Domāju, ka jāsāk ar vienkāršāku. Nākamā reizē jau būs redzamas problēmas, kas noteikti radīsies jau vienkāršākam variantam, tad jau varēs domāt tālāk

3 Likes

Skice! Pārslēdzos uz digitālo! :melting_face:

Piekrītu @N0_0rie ka labāk sākt ar ko vienkāršāku - ja viss izdosies, varam taisīt ko lielāku nākamgad! :heart:

8 Likes

Pretty! Šovakar arī taisu uzmetumu sāku griezt fonus

2 Likes

Mēs izdalam kādus īpašus datumus, vai nē? I mean vajag tiem vietu atstāt?

Pieliks klāt, vēl nezinu kādi maijā svetki! o/ :+1: