Es par to, vai vietas tam pietiks
Domāju ka standarta variantā ar sīkdruku
This will take forever, ha ha
Visu iespiedīs kaut kā - digitālā mākslā jau var arī mainīt izmērus, lokāciju utt! o/
Es vēl domāju vb uzlikt deadline, dažiem ļoti palīdz. Vb līdz 1 novembrim lai visiem būtu uzmetumi?
Šobrīd ir tā:
Janvāris? @5umm3r traditional?
Februāris? @WizardsWild digital
Marts @Ikaros_Cepursune foto
Aprīls @Farlien digital
Majs @tshuki digital
Jūnijs @H_Hercogs traditional
Jūlijs @N0_0rie digital
Augusts @Kristianux traditional
Septembris
Oktobris @haachikooo traditional?
Novembris @xHorrorGirlx samiksēti
Decembris kopdarbs
Līdzsvaram septembrī prasās kāds foto
Yess, deadline noteikti palīdzētu!! Noted! ![]()
Aight! I’m for it
Bez idejas, man katram mēnesim ir piejams tērps un personāžs. Martu vai Jūliju varu paņemt, kur aptrūkstas… par dedlainu domāju vajag vairāk priekš cilvēkiem kas visu dara manuāli. Es no stoka varu pāris stundu laikā uzbiezt. Cilvēki kas manuāli visu zīmē, viņiem vajag vairāk laika noteikti.
Deadline tikai uzmetumam, jābūt ok
Izskatās, ka palikuši pāri tikai Februāris un Aprīlis. Tad jau laikam Aprīli ņemšu.
Palika arī tie, kur divus mēnešus viens cilvēks paņēma (marts vai jūlijs) un septembris
es tad augustu kā final choice
Kopdarba fails ar caurspīdīgu apakšiņu, ja kāds grib kaut ko piezīmēt digitāli -
Termiņš: līdz 10 novembrim, 2023;
Pēc 10tā Novembra pielikšu fonu un pabeigšu darbu!
Piedalījās: @5umm3r @Menestrels @Kristianux @xHorrorGirlx @haachikooo
Mazāks priekšskatījuma fails (zīmēšanai neizmantot, ņem lielo no google drive):
Varbūt varētu to kalendāru palielākā formātā?
Lai varētu rakstīt iekšā taskus, pasākumus utt.
Un bija doma arī pielikt kaut kādus eventus katram datumam.
Man liekas visus šos zīmējumus photoshop var mierīgi izgriezt un salikt smukā kompozīcijā
Piekrītu, ka pārāk mazs. Un arī mēneša nosaukumu varētu ārpusē un vb ar roku uzrakstīt
Izdomāju ko zīmēšu…mūs visus, 10 drosmīgos + Menestreli, kā kaut kādus tēlus manā stilā :))
Kas grib, var brīvi izpausties un mainīt! o/ Lielais fails ir ar caurspīdīgu apakšu! o/
Es ceru ka man kkas tur sanāks jo nu ir radošais bloks, visas idejas liekas sliktas, mēģinu pārāk daud salikt vienā maisā un absolūti nekas nestrādā
Izdomāju lai izvairītos no anatomijas es savu meža feju tautumeitu uztaisīšu par androīdu, un jā…absolūti nestrādā. Un ir tik daudz ko es no jūnija gribu ietvert darbā, sākot no jāņiem beidzot ar beach epizodes sajūtām
Un tagad vispār peld doma par latvju tautas tērpu stila peldkostīmiem XD
Tu jau vienu ideju ieliki (un tā arī bija laba), tā kā vari nestresot par deadline, kas ir vairāk lai saprast, kas kopumā sanāk, un ja kas, tev ir pie kā atgriezties
Ideju kas man vairāk pašam nepatīk vairs XD