AF kalendāra collab

Gadās, bet nu stresot par šo noteikti nevajag, perfekti arī nesanāks)

1 Like

Idejas ir tikai idejas, zīmējums piedzimst zīmēšanas laikā.

Piekrītu, Nuri - vnk dabū to zīmējumu laukā - kā būs tā būs. Nekad tas, ko iztēlojas sākumā nesanāk beigās - un visas idejas mirdz sākumā, bet, kad esi zīmējumā iekšā - liekas, ka viss sūkā. :smiling_face_with_tear:
Pilnīgi normālas un tipiskas emocijas, kas skar visus māksliniekus jebkurā medijā.

Man palīdz pārlasīt šo Neila Geimana pep-talk, kad tās emocijas uznāk:
https://nanowrimo.org/pep-talk-from-neil-gaiman

1 Like

Ceru ka šis pieņamams kā uzmetums, faktiski kalendāra daļa digitāli pievienosies.

4 Likes

Vb tikai nobīdīt attēlu bišķiņ pa labi, lai personāžs nebūtu nogriezts, bet tā izskatās labi

Heyo.Vēlētos pievienoties,ja ir vēl vietas?
Cat Please GIF

1 Like

Ir tieši viena (septembris), welcome!

1 Like

Šis ir mans koncepts Februārim. Tas laiks man saistās ar tumšiem vakariem chilojot pie ekrāna, par cik ārā vienmēr šļura un svētki jau pagājuši.

Neesmu vēl izdomājusi kādu apģērbu cilvēciņam likt, vai nu Lielvārdes jostas raksta šalli un džemperi vai anime girl outfits. Pieņemu idejas un kritiku :person_shrugging:

11 Likes

Kalendārs ir neatņemama daļa no zīmējuma, woow :star_struck:

1 Like

Damn, this is cool

1 Like

Stilīgi! o///
Labs koncepts!

1 Like

Alright. Tad es meginasu uzzīmēt sketch asap kamer esmu atvalinajuma.

1 Like

Ritīgi cool, bet tā pati kritika kas Tsuki - kalendāru pašu vajg lielāku :grimacing:, lai var lietas rakstīt iekšā

1 Like

Jā bet no otras puses es pat nezinu kā to izdarīt šajā gadījumā neuztaisir galvu komiski lielu

2 Likes

Jap, legit. Varētu kadrēt tuvāk galvai, lai nav viss torss. Sākt apakšējo malu no atslēgas kaula, un tad būs ekrāna proporcija bišķi lielāka.

V2

6 Likes

Pirmā kompozīcija it kā labāk bija, iespējams problēma tieši izvietojumā attiecībā pret lapas rāmi

Perhaps… bet pirmais tāpat bij uz neriktīgā papīra akvarelim

Vēl jāpafunkierē būs kkad

Bet driādas motīvus es paturēšu

Kalendāra daļu arī ar roku taisīsi?

Vēl nezinu