Nedaudz apdeitoju, nezinu, kā ielikt tajā draivā

Mana skice laikam tāda būs

es ar piesēdu padomāt ko no sevis varētu pielikt xd

Es iedomājos kalendāru šādi…Šitas ir fiksias melnraksts, bet kā es redzu kalendārtu - zīmējums ir 40%, kalendārs 60%.
Varbūt visiem bija cita ideja par kalendāru - ka viņš būs vairāk kā mākslas darbs, nevis kā funkcionāls kalendārs?
Vai arī ideja bija taisīt maziņu galda kalendāru?
es sapratu ka formāts ir A4 un tur baigi neko nevar mainīt
un manuprāt būtu labi 50/50. jo nu tomēr uzsvars ir uz zīmējumu, bet tomēr, ja baigi vajag var arī kko ierakstīt. Viegli jau pateikt jo es kalendāros neko nerakstu XD
drīzak uz Norie versiju man vilktu
Man šķiet, parasti ir 50/50, bet šeit var nedaudz vairāk mākslas. Un arī ciparus var samazināt, bet atstāt tikpat vietas uz kalendāru, cik ir uz skices
Waaait es tikai tagad sapratu, kas lido lidojošā šķīvī ![]()
@N0_0rie - liec savā draivā un ieliec linku uz to, lai nākamais var novilkt un pielikt kaut ko klāt tam! ![]()
Tas normāli kopdarbos!
Es domāju, ka katrs dalībnieks var pats izvērtēt kādā veidā organizēt mākslas/kalendāra proporciju - tāpēc jau vienoti dažādībā, lai var brīvi izpausties. Es tāpat kā @H_Hercogs uz kalendāriem neko nerakstu, tāpēc manis pēc kalendārs var būt arī mini objekts kā ieliku kopdarba uzmetuma oriģinālā.
Tas tev ir work in progress???
Nani the fuk.
Tā jau sauc nepabeigtu darbu - darbs procesā - rough colors for now, painting the details will take forever, ha ha.
Es nedaudz autā ka tas tev skaitās nepabeigts XD. Like es to jau liktu rāmī. Varbūt ir nedaudz rough around the edges, but that’s my vibe
Man šķiet, vajag kalendāru tomēr bišķiņ lielāku
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1ag_lsPqzvGLGMtriiGLabEoVxMF3BvG1
Kas apdeitos - nodzēšat veco failu un ieliekat jaunu
Es par to vēlāk padomāšu, sākumā bilde jāpabeidz! o/
Kā gribi, vnk manā pieredzē jo agrāk kko mainīt, jo vieglāk
Arī pazīmēju šodien

labs fonts :D
Okei, tagad kritika

Ļoti laba krāsa gamma. Es tik to zaļo zāli padarītu dzīvelīgāku - dažādus jūras augus ielikt grīļojamies ūdeni dažādās krāsās. Un backgroundā moš kādas zives vai citus jūras zvērus salikt.
A un, man, kā vienmēr, šķiet pa maz vietas kalendāram :D