AF kalendāra collab

Man liekās tev būs jānoliek paralēli viens blank kalendārs

4 Likes

Tā tik tiešām šķiet XD

Manuprāt tos augus vajadzētu nedaudz dažādākus, jo pašlaik pec zaļas sētas nedaudz škiet. Kkadas mieturaļģes, kko tādu

Also
Ko tā nāra tur rokās? Nejau jointu

Kā tie izskatās?

Tas bija domāts stilizēts par seashell lāzeris, ar ko izgrieza kalendāru uz akmens
Laikam jāpardoma, kā to attēlot :rofl:

2 Likes

Es diemžēl nepiedalīšos, man pamatīga šaize notikusi…

Oh no

Oh no! Turies!

Esmu vairāk vai mazāk ticis galā ar saviem ritošiem darbiem, varu vairāk pievērsties pie kalendāra veidošanas. Gribu noprecizēt formātu, pie kura strādājam. Cik saprotu tas būs A4 Portrait formāts. Vai ir kādi izšķirtspējas ierobežojumi? Vai ar 300dpi derēs?

Jā, visur printēšanā redzēju, ka ar 300 dpi pilnīgi pietiek

Ar 300 dpi tiešām pietiek. Tātad mēs to arī drukāsim sanāk.

Kādu objektu/personāžu zīmejam. Cik saprotu savu personīgo?

Jā, viss pareizi. Kopumā katrs zīmē to, kas vīņam asociējas ar izvēlēto mēnesi, savā stilā, vb ar kādu savu īpašo detāļu. Vari paskatīties šajā tēmā, kādas skices ir citiem, vai tieši pretēji neskatīties, lai tavs darbs būtu atšķirīgāks

1 Like

Cik lasu tad katra mēneša dizains ir pēc brīvas izvēles? Tas ir datumi kur gribi un attēls kur gribi?

3 Likes

Well, as long it’s readable :+1:

1 Like

Gribu atgādināt, ka 1. novembris ir deadline SKICEI. Pat ja nejūties, ka tev ir gala ideja, ieliec to, kas ir, pat konceptuāli, lai varētu apmēram saprast, kas kopā sanāk.

Janvāris @5umm3r traditional?
Februāris @WizardsWild digital
Marts
Aprīls @Farlien digital
Majs @tshuki digital
Jūnijs @H_Hercogs traditional
Jūlijs @N0_0rie digital
Augusts @Kristianux traditional
Septembris @Rashomeow ?
Oktobris @haachikooo traditional?
Novembris @xHorrorGirlx samiksēti
Decembris kopdarbs

Un… mums vajag vēl vienu dalībnieku

1 Like

Man kkā izskatās, ka tu esi vienīgā, kas to grib…
Cik es sapratu, jūsu plāns ir taisīt kalendāru A4 izmērā. BET A4 izmērā, lai varētu kko rakstīt iekšā ar roku, praktiski kalendāram būtu jāaizņem visa lapa (vai arī tu raksti mikroskopiskā font size, bet tas nekam neder). Tā, kā vajag, lai vismaz 1/3 lapas būtu zīmējums (un, IMO, labāk būtu vismaz 1/2), tad nekādas rakstīšanas ar roku praktiski nespīd.
Ja jūs pamainītu izmēru uz A3, tad varētu pusi atvēlēt kalendāram, un tad VARBŪT tu varētu kko tur ar roku rakstīt, bet arī tad nebūtu baigi daudz vietas.

Strādāju pie skices.

2 Likes

Man šķiet digitāli varētu kko īsu pierakstīt un būtu normāli salasāms pat ja kalendārs aizņem ap 40%

Bet jūs tak it kā plānojat to kalendāru printēt?
Un cik es sapratu, viņa grib ar roku uz papīra kko rakstīt.

Doma bija atzīmēt kādus interesantus datumus - pierakstīt nosaukumus. Ja printēt, tad arī ar roku visos to nerakstīsi, sanāk ka šīs jādara pirms printēšanas