Akurāta pieeja modernai fantāzijai: Toumei Otoko to Ningen Onna: Sonouchi Fuufu ni Naru Futari

ziemas sezona ir pusē, tāpēc domāju ir laiks izlīst no siltās migas un uzcept rakstiņu par šīs sezonas mājīgāko seriālu.

Neredzamā Detektīva Nākotnes Sieva ir ļoti mājīgs seriāls, kurš primāri centrējas uz svaigi tapušām romantiskām attiecībām starp detektīvu-neredzamu mītisku būtni un viņa sekretāri: aklu jaunkundzi ar paradumu aizsapņoties.

Mani uzrunāja neuzspiestais slice-of-life motīvs, un vismaz tā ietvaros es netiku pievilts, jo galvenā trupa nododas tiešām plašam klāstam ar nodarbībām, un katram ir sava īpatnēja personība kas nav uzstādīta lai tikai būtu ķeksis stereotipu sarakstā.

Kopš lielajiem šoviem, kā Dungeon Meshi un Frieren neviens nebija tā pakasījis manu vājo vietu kā šis: pasaules konstrukciija un tās struktūra. Šī seriāla notikumi norisinās modernā Japānā, bet tās iedzīvotāji sastāv no neskaitām rasēm, no kurām katrai ir savasd īpašības, individuālie likumi (pm. kā mums atklāj detektīvs: neredzamie cilvēki bez atļaujas nedrīkst palikt pilnībā neredzami publiskās vietās viņu un citu drošības dēļ) un galvenais: problēmas. Tieši šis tiek apskatīts padziļinātā formātā, un tiek sapludināts ar seriāla notikumiem, Katram ir savas problēmas, un nereti vien visa vaina ir tikai perspektīvas trūkumā, ko kāds no fona tēliem spēj aizpildīt.

Diemžēl par animāciju un audio dizainu nevaru dziedāt slavas dziesmas, bet domāju viss ir ļoti kompotenti sabalansēts un kvalitātes kritumi nav novērojami. Galvenais, ka dažādas emocijas un svarīgi motīvi tiek nepārprotami nogādāti skatītāju sirdīs.

Slēdziens: zolīds romantisks gabals ar balansu stingrāku kā shonen tēla taisnības sajūtu, kā harmonisks tējas maisījums, kas liek justies kā mājās. spēcīgs 8.92/10 no manis.

7 Likes

Es par šito tieši biju lasījis pirms stundas un ielicis sarakstā, ko vajadzētu noskatīties.

Nē nu autors dubultā gribēja pārliecināties, ka šīs attiecības nebūs balstītas uz izskatu. :D

1 Like

sērija 11 bija absolūta vizuālā bauda. tika apskatīta neredzamo cilvēku pašizpausme un animācijas nodaļa ir paveikusi varenu darbu iekļaujot emocionālo turbulenci un alkoholismu pāris nieka minūtēs… un ļoti stilistiski pietam.