Anime ko es šobrīd skatos

sagribējās kko saldu

jeziņ, vienā epizodē paveica to, ko citas romantikas animes velk veselas sezonas

Uzdūros šim Anime, laikam var teikt vecam un aizmirstam, 2000 gada. MAL tikai 11k completed, bet darbam ir jau kā 26 gadi.
Diezgan labs, patīkama atmosfēra, jo vairāk skaties, jo vairāk ievelk.

laikam studijas direktors bija noguris un nepamanīja, ka kāds uzzīmēja galveno tēlu šķielējam

4 Likes

One eye on the bitches one eye on the streets

4 Likes

3 Likes

Lietainajā dienā, izdomāju, ka varētu sākt skatīties “Bleach” :smiley: Ir daudz epizožu, kur pieķert, bet gribu saprast (un redzēt), kas notiek beidzamajā sezonā, jo tā jau izskatās “action bagāta”.

1 Like

Es ar beidzot atcerējos līdz galam nenoskatītu anime - Dr Stone science future (part 2)

11. epizodeatgādināja kapēc man tik ļoti aizrauj šis stāsts, bet vairāk neko neteikšu :watermelon:

Vēl jānoskatās, man liekas, visa stāsta fināls, kas ir part 3.

3 Likes

Man visa interese kinda pazuda pirmās sezonas pusē, kad tur sāka pārāk visu tehnoloģisko procesu spīdrunot lai būtu laiks drāmai n stuff, es biju cerējis ka tas būs kkas līdzīgāks “how to make everything” youtube kanālam. Kur čalis reizēm pusgadu mēģina relatīvi vienkāršu lietu uztaisīt, un ne vienmēr viņam sanāk, utt

saprotams, saprotams

man vismaz visa pamatgrupa (nu visi izņemot chelsea) tīri ok patīk + gribu zināt kā viss šis beidzas/kas īstenībā ir ar Why? Man tā kā es līdz beigām sekoju

2 Likes

Mushoku Tensei trešā sezona ir ok tiktāl. Pēdējās pieejamās epizodēs gan animācijas budžets kaut kur pazudis. Cerams taupa kam nopietnākam tālākajā stāstā.

1 Like

Es pat nesajutu kvalitātes kritumu.