Skatos “Smoking behind the supermarket with you”. Ja skatoties ēdiena centrētas sērijas, un gribās ēst, šeit sajūta, ka varētu aiziet ieķert kādu Marlboro paciņu. Epizodes ir īsas (11-12 minūtes), laikam jau visas uzreiz izlaistas? Plus - tāda piemīlīga romantika.
Ok - pirmo reizi redzu šādu epizožu veidu. Kopā būs 12 pilnas epizodes (24 minūtes), bet, pirmās 6 epizodes tika sadalītas pa 11-12 minūtēm katrā (tādēļ ir tās 12 mini epizodes jau tagad). Visa pilnā sezona iznāks jūlijā - aiiii. Tajā mēnesī, kad būs arī smēķētāju kaķmeitenes.
Parasti man ir prieks redzēt, kad “middle-aged” cilvēki netiek apdalīti, un ir vismaz sērijas, kur nav tikai 15 gadīgi tēli vidusskolā (teiksim tā - laiks iet uz priekšu, un patika pret noteiktiem “tropes” arī mainās). Piemīlīga sērija, kas ieinteresēja uzmest aci mangai.
Tev tak bija vesels cigārs. :D
Ir, jā
Taču, kā mani informēja cigāru pārzinējs, tad tam cigāram beidzies termiņš
beidzot izlēmu uzmest aci witch hat attelier…jau pirmajās minūtēs orģināli fantāzijas dzīvniek, kā tapīru aitas utt?? in this economy??
nu, pagaidi, kad tiksi līdz "scientifically picked fluffy form made specifically for selling merch of " dzīvnieciņam.
dammn, jaunākā Dr. Stone sērija nogža mani no kātiem kā isekai eņģelis. Lūk tas ir normāls lēciens zinātniskajā fantāzijā!

only seen the first season, always wanted to continue but never found time or the spontaneous want to watch
sāk jau parādīties viens otrs jaunās sezonas seriāls. Šis ir aboslūta pasaka, ļoti atmosfērisks un negaidīti emocioniāli piesaistošs.
Man unironically šis liekas piemīlīgāks par to brushbuddy trubu tīrāmo būtni kas domāts kā cute merch radība
varbūt tāpēc, ka šie ir tuvāki dzīvniekiem? BB šķiet pārāk pašapzinīgs/inteliģents savam labumam.
Skatos tagad otru sezonu Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken, galīgi nav tas kas bija pirmā. Pirmā man patika, bet otra gan nevisai, tā tikai noskatīties var… MAL arī vērtējums mazāks otrajai.