Anime ko es šobrīd skatos

vai man tikai izliekas, bet šī sezona ir krietni patukša…

Absolūti nav bijis laika lai iečekotu

Es vēl nogatavinu sezonu, lai vairākumam seriālu būtu iznākušas 3 epizodes.

pa ilgiem laikiem piesēdu paskatīties anime

pattreiz liekas interesants

2 Likes

Noskatijos 4 epizodes kas pagaidām iznāca, ir ļoti solid, animācija ari brīnišķīga :D

3 Likes

Es pabeidzu šo anime iekš Netflixā (sēriju, kuru izveidoja Gintama radītājs - Hideaki Sorachi). Nu Gintama dvēsele tajā ir - nenormāli. Gan ar jokiem, gan ar dzīves gudrībām un galveno tēlu, kas iestājas par citiem. Tikai 7 epizodes, bet bija super!

Šito es pabeidzu skatīties, bija nu tāds. Man vienkārši patīk vampire tēma, tāpēc not bad.

Šito nesen saku skatīties, viegla anime, vieglai skatīšanai.

For me was surprise, ka izgāja 2 sezona, tiešām negaidīju.

1 Like

mani AI sensori pēkšņi nostrādāja skatoties jauno Dr. Stone sezonu. BTW mangas autors ir pro-AI

Kādi AI sensori?

līdzīgi kā priekšnojauta. zemapziņā šķita aizdomīgi.

1 Like

Ghibli AI sit cauri visam :joy:

Ugh - viena no manām mīļākajām Isekai sērijām, komforta anime - un esmu priecīgs, ka būs daudzas epizodes sadalītas pa gadu - esmu izlasījis mangu up-to-date ar. Ir doma nopirkt visu light novel kolekciju arī - jo, cik noprotu, tā tika pabeigta.

3 Likes

Esmu lasījis light novel till the end of this airing Arc, at which point I stopped to read some other novels, since Slime wasn’t finished yet. This Arc is great. Imma probably pick up the novel where I left in the coming weeks. Since I wanna finish it.

1 Like

Man gan šī manā skatījumā kaut kā nošluka uz leju. Pirmā skatos man stāv 8/10, otrā 7/10, trešā jau 6/10.

Ieraudzīji kādā kadrā 6 pirkstus? :D

Ja tu vēl skaiti pirkstus, tad esi krietni atpalicis no laikiem.

1 Like

Oi, oi. Ko tad tur tādu ieraudzīji?
Bet reāli bija kaut kāds gadījums, šķiet ne tik sen, kad pamanija ka kaut kāda darbā ir 6 pirksti, neatceros kāda tik :D

Daudzi lika aizdomas uz OPM3, jo tur vienai varonei izskatījās ka ir 3 krūtis un kas vēl nebija.

Man tieši lec acīs tas noapaļotais anime stils kas nesakrīt ar kopējo stilu, agrākās sezonās arī neizmantoja hibrīdainas ar novienkāršotiem tēliem kā otrajā attēlā

Pirmajā attēlā pietrūkst ikoniskās stilizācijas un acis nu toč nav atbilstošas, ļoti velk uz tumšo zīlīšu AI stilu ar vienu atspīdumu

1 Like

3 krūtis :rofl:

Both and more happened in One Punch Man season 3.