Es pabeidzu šo anime iekš Netflixā (sēriju, kuru izveidoja Gintama radītājs - Hideaki Sorachi). Nu Gintama dvēsele tajā ir - nenormāli. Gan ar jokiem, gan ar dzīves gudrībām un galveno tēlu, kas iestājas par citiem. Tikai 7 epizodes, bet bija super!
Ugh - viena no manām mīļākajām Isekai sērijām, komforta anime - un esmu priecīgs, ka būs daudzas epizodes sadalītas pa gadu - esmu izlasījis mangu up-to-date ar. Ir doma nopirkt visu light novel kolekciju arī - jo, cik noprotu, tā tika pabeigta.
Esmu lasījis light novel till the end of this airing Arc, at which point I stopped to read some other novels, since Slime wasn’t finished yet. This Arc is great. Imma probably pick up the novel where I left in the coming weeks. Since I wanna finish it.
Oi, oi. Ko tad tur tādu ieraudzīji?
Bet reāli bija kaut kāds gadījums, šķiet ne tik sen, kad pamanija ka kaut kāda darbā ir 6 pirksti, neatceros kāda tik :D
Daudzi lika aizdomas uz OPM3, jo tur vienai varonei izskatījās ka ir 3 krūtis un kas vēl nebija.
Man tieši lec acīs tas noapaļotais anime stils kas nesakrīt ar kopējo stilu, agrākās sezonās arī neizmantoja hibrīdainas ar novienkāršotiem tēliem kā otrajā attēlā
Pirmajā attēlā pietrūkst ikoniskās stilizācijas un acis nu toč nav atbilstošas, ļoti velk uz tumšo zīlīšu AI stilu ar vienu atspīdumu