Anime ko es šobrīd skatos

kas tas? Nedaudz atgādina to semi-reālistisko isekai… Grimgar or smth like that.

2 Likes

Vēsturiskais gabals(Viktorijas laikmeta beigas laikam) par japāņu meiteni kas izlēma apmeklēt prestižu mākslas akadēmiju Londonā

1 Like

Atvainojos par ekrānšāviņu spamu, bet Love through a prism ir vienkārši vizuāli pasakaina. Reāli, brīziem liekas ka esmu mākslas muzejā - atbilstoši ņemot vērā ka visi galvenie varoņi ir mākslinieki. Un sižets vispār atgādina vairāk kostīmdrāmu nevis tipisko animi. Protams ir pāris anime-ismi, bet viņi ir relatīvi reti un nemanāmi. Aa un randomā 6 epizode bija 40 minūšu gara

6 Likes

Arī iekrita acīs, bet jāsagaida visas sērijas, tad varēs noskatīties

Diezvai, MAL raksta epizode 26min. Dažreiz mēdz būt ka pirmā sērīja ir 40min, pēc tam pārējās standarta 20min

1 Like

Jau 6 iznākušas, jā diemžēl ir īsās.
Tā hronoloģija tur arī kā smiltis vējā.

1 Like

did…did they just put a textured model in there..?

Kad es biju apslimis un sēdēju mājās, sanāca noskatīties (vai nu no paša sākuma vai ko biju jau iesācis) pāris anime sērijas, par kurām tad varu iedot kādu atsauksmi. Jo saprotu, ka ar katru jaunu anime sezonu, mans saraksts aug un aug… Es nekad tās vairs visas nespēšu noskatīties :smiley:

- Solo Camping for Two, 2025 (nē, šis nav Solo Leveling attālais radinieks) - dodu 8 balles no 10
Slice-of-life ar nelielu piesitienu romaņtikas, galvenais varonis Gens dodās katru mīļu epizodi pārgājienā (tikai lai varētu ar telti palikt kaut kur) un iedzertu aliņu. Viņam nepatīk kompānija, bet, tā nu sanāk, ka viņa klusuma brīžus izjauc Shizuka, kura kļūst par viņa “mācekli” kempinga apgūšanā un arī tā, kas aizsāk romaņtiku.
Jauks seriāls - veselas 24 epizodes. Ja vēlaties kādu atpūtu no ekšana, tad šis varētu derēt (+ ja ir vēlme uzzināt vēl par to, kā pareizi atpūsties ar telti).

- A Gatherer’s Adventure in Isekai, 2025 (zolīds 7 no 10).

Isekajs ir nu jau visu mūsu sirdīs. Atradīsi sēriju visām iespējamām variācijām. Bet šoreiz - galvenais varonis neizvēlās būt bruņinieks. Viņš ļoti labi pieprot meklēt lietas (sastāvdaļas), garš kā slieka + tomēr arī pieprot maģiju, kas izbrīna vietējos. Šo noteikti tuvā nākotnē aizmirsīšu, ka esmu skatījies, bet priekš 12 epizodēm isekajā, bija tīri skatāms gabals par RPG tipa materiālu meklēšanu.

- Banished From The Hero’s Party, I Decided To Live A Quiet Life In The Countryside, 2021 (garie esejas nosaukumi, here we come!). Tīri ok gabals - 6.8 no 10.
Bija tēli, kas man nepatika (kā jau daudzās sērijās, pat daži no tiem, kas it kā bija galvenie), bet galvenais tēls Sarkanais (Red) vairs negrib varoņa darbus. Pasūta visus dillēs, arī savu māsu (kas ir kā galvenā pasaules glābēja) un atver farmācijas veikaliņu krūmu kaktos. Tur viņu atrod sievietiete, kas viņu ir mīlējusi - un, man par izbrīnu, abi tomēr izveido kādu mīlas dēku. Plaukst romaņtika - un sērijas beigās, kad ļaunums uzvarēts, abi bija gatavi nodoties nakts rituāliem, kamēr tomēr kāds kaunums iemetās. Bet tomēr likās dabiski, par ko pasmējos un nelikās “over the top”.

- Food for the Soul, 2025 . Ēdiens un pilsētu apciemošana Japānā - 8.5 no 10 no manis.
Vizuāli apetelīgi ēdieni, interesanti veidi kā gatavo, cilvēku draudzība universitātes laikā un jautrs slice-of-life. Ja man iepriekš arī bija Yuru Camp par to, kā draudzenes kopīgi ar teltīm pārnakšņo, tad šeit dominē ēdiens to dažādākajās formās. Man par brīnumu, pat sāka uzdzīt nedaudz nostaļģiju, jo pāris stacijās, kur meitenes bija, es tās atpazinu… Es atpazinu arī nākamās stacijas, kurp vilcieni dosies. Kaut kā lika man šo sēriju izbaudīt pavisam citādāk.

- A Place Further Than The Universe, 2018 (nedaudz raudulīgs gabals, dodu 9 no 10).
Stāsts par to, ka no sapņiem nav jābaidās un ir jāsniedzās ārpus saviem limitiem. Man ļoti patika beigas - par to, ka viens piedzīvojums iedod drosmi nākamajam, kam ar visu sirdi varu arī piekrist. Bet nu tomēr, stāsts par draudzību, izaicinājumiem, arī par ģimenes radiniekiem, kas nav vairs galveno tēlu dzīves. Sirsnīgs gabals.

2 Likes

Izrādās ir otra sezona kuru es palaidis garām.

Atceros ka bija tīri ok.

1 Like

Nea :smiley: To es speciāli vēl neskatījos, jo vajadzēja “palate cleanser” pa vidam. Šī ir vēl plānos.

Bet es pirmo sezonu skatījos sen. Parasti jau atceros visu ±, bet šī kaut kā tā izkritusi no atmiņas, nedaudz jāatsvaidzina atmiņa, kas bija pirmajā sezonā.

Dīvaini, ka nepamāniju otro sezonu, nav pat plan to watch. Parasti, ja esi redzējis pirmo MAL tev pie šī zvaniņa informē par otru sezonu vai OVA, filmu utt, kad parādās.
image

1 Like

Šis izklausās interesanti, noteikti būs kādreiz jānoskatās ar.

image

1 Like

Noskaņojies noskatītes tieši aprīlī? :D

1 Like

Pagājušajā aprīlī noskatījos :smiling_face_with_tear:

2 Likes

I’m rewatching. Been feeling too happy lately :sweat_smile:

2 Likes

3 Likes

Kas par Anime?

šķietami viens no sezonas stiprākajiem seriāliem

1 Like

Btw šo veidojusi tā pati mangaka kas veidoja Fullmetal Alchemist.

2 Likes

Būs jāuzmet acs.

1 Like