Anime ko es šobrīd skatos

Noskatījos, bija jau interesanti, bet nebija tomēr tās enerģijas, kas pirmajai sezonai. Bet ar neko nebeidzās, vēl jābut turpinājumam.
Un bija tāda sajūta, ka Rietumi ir ielocījuši laikam kādu naudu otrās sezonas tapšanai. Ne tik traki, bet šur tur bija iebāztas rietumu vērtības. Kā burgeru taisīšana utml, bet nu ok Aoi ir no mūsdienu pasaules nokļuvusi hidden realm, kāpēc gan neuztaisīt kādu burgeru viņiem, tas vēl ok. Bet vienā vietā bija iebāzts Ayakashi koks, kas izskatās pēc Z-svētku egles…Uz īsu mirkli, bet tomēr tas ir galīgi off. Un vēl šāds tāds sīkums uzpeldēja.

Kaut kas no iepriekšējām sezonām, kaut kas no turpinājumiem un kaut kas pavisam jauns.

:eyes:

Nu Jujutsu Kaisen, manuprāt, būs kārtējais šedevrs. Sentenced To Be A Hero arī izskatās ļoti daudzsološs.
Paskatījos arī to Jack Of All Trades - nemaz nav tik traki, ir ok

1 Like

Anime so dangerous to the female population that anichart didn’t even put it in D:

2 Likes

Ou šito es tieši taisos drīzumā skatīties :)

1 Like

Atradu vēl vienu ļoti interesantu gabalu:

3 Likes

šitā ir vienkārši wow. Noslīpēta, skaista un tumša. ceru ka katra sērija būs četrdesmit minūtes gara.

1 Like

Eu, nevajag - man trūkst attention span tik garām sērijām :sweat_smile:

2 Likes

acīm redzot šim ir anime adaptācija. Jūtos, ka virsraksts man sameloja.
“what in twillight hostess club tarnation”

1 Like

Vēl papildinājums :sweat_smile:

2 Likes

Man patīk otrā sezona, vienīgais jau esmu galīgi pazaudējis kontekstu no pirmās.

1 Like

Es fiksi izšķirstīju cauri 1. Sezonas pēdējai sērijai un pa lielam visu atcerējos

I did not expect implied M/M passionate hugging, definetly yaoi tag missing

3 Likes

noskatijos vel lidziga stila :

Tagad iesaku šo
kaut gan redzeju tiktoka un izskatijas interesanti

2 Likes

ūuu, beidzot oriģināls briesmonis

gribēju iet gulēt bet pamanīju, ka Frierenas jaunā sezona ir klāt!

1 Like

just: :kawaii_potato:

desmit sekundes vēlāk:

3 Likes

skatos love through prism…

Un vai nu man rādās vai tas ir sasodītais Klārksons no top gear

6 Likes

nekad nedomāju ka redzēšu animē angļu stargazer(zivju galvu) pīrāgu

2 Likes

3 posts were merged into an existing topic: Golden Kamuy - kārtīgs piedzīvojumu seriāls

wow…

3 Likes