Anime ko es šobrīd skatos

kaut vai netiku uz končiku, tā pat noskatījos Navsiku. Jāsaka viens no reālistiski brutālākajiem gabaliem uz kopējā fona.
Audio celiņš ļoti skaidri liecināja par filams gadu.

Pirms kāda laika šo manīju iekš tiktok un ienteresēja.
Neliela comedy/romance anime. Neliela, jo tikai 9 sērijas + 1ova = 10 sērijas un katra kādas 10-15min gara.
OVA sērija skaitās kā 7.5 sērija.

It’s fine and nice. Priekš kāda laika nosišanas un lai ko paskatītu tīri labi der.
Bet jāmin ka gribētos redzēt vēl tālāk, šīs pāris sērijas nav pietiekami.

Šī anime ir mangas adaptācija un es uzmetu aci mangai.
Anime adaptē pirmās 7 nodaļas no 127 nodaļām, jeb pirmo sējumu. Un ir pāris izmaiņas iekš animes.
Anime liekas daudz vairāk sweet, bet manga vairāk horny. Tēli arī mangā liekas asāki savos raksturos. Bet jāmin, ka iekš animes tīri labi ir izstieptas tās septiņas nodaļas, mangā pāris momenti notiek pārāk āri.

Online watch saitēs varbūt atradīsies vieglāk, bet lai atrastu torrentos jeb iekš nyaa si vajadzēja iet cauri 14 lapām, lai atrastu 3 derīgas versijas, jo daudzu citu animju nosaukumos ir burtu salikums “rec” un tad tās maisās pa kājām ;d
Bet izskatās ka arī laba versija ir pieejama iekš archive org. Just search for “REC anime”.

Skatījos šo ar Eng Sub, bet šai esot Eng Dub arī. Bet tas esot zudis nebūtībā, jo tas nav bijis daļa no dvd’s and stuff, bet tik iekš TV pāraides un laikam tik specifiskās valstīs.
Eng Dub of this one is a lost media.

silti iesaku noskatīties 11ep. Var bez konteksta, gandrīz sanāk kā maza filma

Tiko noskatījos pašu pirmo One Piece animāciju.
Viena OVA sērija.
Veidota pāris mēnešus pirms daudzsēriju animes.
Trīs galvenie tēli ņemti no mangas, bet notikumi un ļaundaris ir anime original.
Bija okey, bet tas neieintresē skatīt pašas One Piece sērijas.

1 Like

Spec Ops rabbits fighting some Taliban camels ;d
Viena 20min OVA.
It was pretty neat.
Vakardienas pusē noskatījos ar Eng Sub, bet nakts pusē ar Eng Dub.
Eng Dub Papild tēlu (3) balsis ir ehh passable, tikmēr vienam galvenajam tēlam ir laba piemērota balss, bet otram galvenajam tēlam gan īsti nē.

10 posts were split to a new topic: Jack-of-All-Trades, Party of None - kā iesākt gadu ar kreiso kāju

sagribējās kaut ko paskatīties un šis iekrita acīs

3 Likes

Es to skatījos. Ļoti patīka :grin:

1 Like

esmu pie 3.ep ir riktigi nice. Man pagaidām tieši mc patīk..its fun to watch

1 Like

pabeidzu,ķeros pie nākamās

2 Likes

2 posts were split to a new topic: Par 2025 gada rudens anime sezonu

17 posts were split to a new topic: Par romantiku iekš anime. Vai to tur vajag?

Šodien iesāku skatīties šo.

Pagaidām noskatījos tikai pirmo sērju - šķiet interesanta. Ir šī viesnīca, kurā nonāk cilvēki jo viņi nezina vai ir dzīvi vai miruši un tad savās istabiņās viņiem jāatrod pavedieni par to kas viņi ir un kas ar viņiem notika lai noskaidrotu vai viņi paliks dzīvi vai tomēr nomirs.

4 Likes

Izklausās interesanti, ieliku pie plan to watch

2 Likes

Izlasīju “premise”, izklausās interesanti. Mistērija ar paranormālo. Man patika “Death Parade”, un šis izklausās kaut kas līdzīgs tam. Paldies par ieteikumu, pieliku savā sarakstā ar.

3 Likes

ohoo, šis izskatās labi, kompetenta animācija un interesants koncepts. Cerams nepiemeklēs pagājušās sezonas slepkavas liktenis. Toties, līdzīgi kā Oshi No Ko, pirmā sērija ir stundu gara.

1 Like

Pretty much the same staff is working on this adaptation, as did on Mushoku Tensei, so animation quality should be one of the best this season

Ir jau visas sērijas izrādās. Jauno gadu sākšu ar šo tad. Ceru otra sezona būs tik pat laba kā pirmā, atceros man pirmā sezona baigi patika. Bet nu gan pauzes starp sezonām, pirmā sezona ir 2018 gada, šī 2025 gada

2 Likes

dieva un visa mīļā labad, lai anime pasaulē šis nekļūst par žanru.

1 Like

I thought it already was

1 Like