Silent Hill!!! ![]()
Kā formāts, vienaldzīgs… ja jau eksistē, tātad kādam vajadzīgs, neatkarīgi no cēloņa. Nešaubos, ka atkārībā no satura ir pilnīgā fetiša noslieces video.
Tomēr pēdējā laikā dēļ paaugstinātas darba slodzes rodas nelielas relaksācijas/miega problēmas. Tāpēc uz nakti nereti pēdējā laikā uzlieku lietus skaņas. Dabiski un nepiespiesti. Arī dzīvajā, tas ir tas ko man patīk ausīties un izbaudīt.
Lai gan sen zināmi un skatīti “trash” apskatu video arī ļoti lab noder.
Man gan nepatīk ASMR…izņemot vienu kategoriju ![]()
![]()
![]()
Godīgi sakot, ja tas būtu uztaisīts kā vnk mini stāsti vai tml., kā normāls video, būtu pat prikolīgi.
Ar šajā variantā tam ir savs šarms nenoliedzams :D :D
YT komentāri ar smieklīgi, pašā video ar daudzi fun momenti ir :D palielam cute :D
Also, interesants fakts - man youtube nereti rekomendē pavisam svaigu gurķu svaigus video, kuriem ir maz skatījumu, e.g.:
Šis vnk patrāpījās ASMR, jo es šobrīd klausos ASMR, bet ir visādi.
Šo parādību ievēroju tikai nesen, pirms kāda pusgada tā nebija. Acīmredzot kaut ko ir izdarījuši, lai mazākiem youtuberiem arī būtu kaut kāda publicitāte, which is nice.
Nu ne vnk friendu, fam un no socialajiem profiliem foloweru watchi ![]()

Vairums cilvēku nedalās ar citu savu soctīklu profiliem katrā savā soctīkla profilā, bet gan tur atsevišķi un nereklamē cross-platform.
Wut… Bet protams ka tā dara, es tā daru un visi tā dara, kā savādāk dabūt pirmo trafficu? Thats your first funnel