Nē, visi tā nedara.
Nu bet kā lai tad faking dabū audience at all??? ![]()
Know your audienci. Sadly its only way.
Pirmais un vissvarīgākais jautājums - nahuj tev vispār to popularitāti vajag?
Otrais, taisi saturu, kurš kādu vispār interesē. Un nevis vienkārši tā, ka “heh, this was mildly entertaining, like” un tin tālāk never to return again, bet gan “hell yeah, that was cool af! subscribed!”
Treškārt, jābūt vismaz kaut kādā vērā ņemamā ziņā unikālam saturam. Ja tu štampēsi tādu pašu huiņu, kādu štampē miljons citu slinko tiktokeru, tad tev nekad nebūs audiences, jo tirgus ir piesātināts and nobody gives a fuck about copycats. Te attiecīgi atsauce uz visiem tiem klauniem, kas plātās par 200 followeriem un nesaprot, kāpēc nav vairāk. Tie 200 cilvēki visticamāk uzklikšķināja follow because fat fingers, un aizmirsa.
Kurš teica ka man vajag popularitati? Man vajag audience varbūt??? Aaa bet nē man vispār vajag popularitāti tad tak var norm naudu nopelnīt
Nu ko nozime know your audience? Kipa target audience vai u mean savus draugus uc followerus no citiem appiem?
I think i make ok content
and sometimes even good, man nav jātaisa nenorm great contents lai man būtu norm audience. Daudz kas atkarīgs vnk no algoritma kas youtubā man liekas vispār neexistē XD jo man liekas ka mani tie 2 asmr video bija ok, kas redzeja teica ka ļoti labi bija bet man bija absolutelly zero organic traffic, tas viss bija tikai mani draugi un atsevišķi followeri no maniem promo posts…
Ir jātaisa labs kontents, nevis ķap ļap pa fikso pāris minūtēs low effort ka tik ir.
Taviem youtube video it kā nebija ne vainas, bet tiem ir uzlikts “Youtube for kids”, tas pavisam noteikti baigi ierobežo audienci. Tādiem video nevar komentēt, tādus video nevar pievienot playlistos, un noteikti vēl kkas bija.
Um man likās ka tad vnk vairak cilveku redz, gan kids gan visi pārējie bet nu jasna uzlikšu uz 18+
Kkada stulba systema tho, bērni ari grib skatities asmr tak
Tā dara tie kas grib taisīt saturu. Bet ne visi grib taisīt saturu. Es pat teiktu ka absolūtais vairākums ir lurkeri
Nea, ja būs age restricted tad atkal tas ievērojami samazinās traction. Teiksim pat lieliem satura veidotājiem ar vairākiem miljoniem sub age restricted saturs ir ļoti maz skatīts, kur nu iesācējam. Vnk publicē tos kā normālus video, bez nekādiem vecuma ierobežojumiem.
Kāpēc tu gribi ASMR likt 18+? That’s weird, it’s just ASMR. You’re literally shooting yourself in the foot.
Aaa nu es vnk nez kur ko atķeksēt lai būtu visiem ufff
Woof šitais man patīk, saglabāju savā listā ^~^
Idk where put it. When try relax usually put this one.