Ok tas bija pirms pāris gadiem, varbūt tagad ir ērtāk, bet zini aizvainojums palika ![]()
Kad pēdējo reizi kaut ko no ubi spēlēju tad izlogoja ārā ja ilgāk nevēra vaļā. Bet man šitais kopumā sit pa nerviem.
Ja es nopērku steam spēli es gribu lai man to spēli arī uzreiz atver, nevis vispirms atrverās steam taisa update, tad atverās otrais launchers un taisa savu update, un tikai tad spēle verās vaļā, un es varu spēlēt pēc 6 logo un epilepsijas brīdinājuma, kurus nevar izlaist.
Karoč don’t mind me, laikam esmu gana veca lai sasniegtu šito punktu:
Tu vari pievērsties tumsas pusei un sākt pirkt spēles gog.com. Tur launčeris ir opcionāls.
Tur gan jau nav cloud safe?
Un intereses pēc iesitu tur nav nevienas Assassin’s Creed spēles no ubisoft :D Izņemot kaut kāds Director’s Cut Edition viens, pat nezinu, kas tas ir.
Un Sony sabloķēto tur ar nav, skatos.
Zinu, GOG man liekas ir no legālajām padarīšanām visdraudzīgākais lietotājam, plus viņi tura daudzas vecās spēles ko citur nevar dabūt. Bet daudzu AAA pie viņiem nav tieši tāpēc ka nevar visu crapu grūst cauri.
Ir, bet lai to dabūtu tev vajadzēs izmantot launčeri. Vai arī pats ņem un ar roku kopē save kādā drošā vietā. :D
Nez vai tas ir liels vai mazs plus, neskaitot DRM-free spēļu atbalstu, tu arī sūti savu naudiņu poļiem. Diez vai kāds no mums te kādreiz strādās Steam, bet nu Polijā gan var sanākt.
Eh, tā ir viņu vājākā vieta. Ja, gog.com būtu lielāka tirgus daļa, gan jau arī būtu lielāks piedāvājums.
Ir gan, pats pirmais Assassin’s Creed.
Jeb pirmā spēle speciālā Edition aka Director’s Cut. Tas pats arī ir Steamā.
Ātru aci uzmetot, tā vienkārši ir pirmās spēles versija ar papildus misijām vai papildus challenges and stuff.
Goddamn, those facial animations are so shit! Fuck, it’s painful to watch.
Tiešām jocīgs video, tur Naoe seja izskatās nekvalatatīva. Vienkārši gan jau grafika uz kaut kāda ultra low uzlikta. Un nevar būt ka tur ir tāda jocīgas skaņas, izskatās pa virsu ierakstīts kaut kāds pēek pīkstiens. Kaut kāds iespējams pussafrabricēts heiteru video.
Man raisa šaubas šī video ticamība. ![]()