Ja nu kādu interesē (but why tho?), tad Ubisofts acīmredzot ir pamanījušies iebāzt tajā spēlē gan geju, gan lesbieti, gan non-binary, UN piārī šo spēli kā vēsturiski pareizu.
Nezinu cik taisnības, jo redzēju twitterī, bet viņam tipa esot 4 romance opcijas- 3 veči un viena precēta sieviete ![]()
Nē nu, varbūt tās ir standarta izvēles opcijas priekš samuraja.
Mums te vajag kādu Japānas vēsturnieku. Es varētu derēt, ka tur lietas galīgi nenotika pēc europiešu izpratnēm.
Sort of bija. Don’t quote me on this, bet tajā laikā Japānā attiecības starp vīriešiem netika nosodītas.
Nu tur ir kā pats izvēlies. Odisējā un Valhalā arī ir dažos kvestos, ka tur vari izvēlēties. Teiksim ja spēlē kā male tur kaut kāds čalis tev piesienas tur ar kaut ko tipa romatisku, vari vienkārši atšūt un viss un nekā tur nebūs, ja female vari tur izveidot romantisku dialogu. Valhalā bija kādās četrās vietās manuprāt, neskaitot Randvi.
Odisējā man arī viens čalis piesējas side kvestā, bet nu atšuvu. :D Ar vienu female nekas nesānaca, ar otru kuru izglābu, tur tipa bija romantisks vakars saulrietā :D
Es Valhalā spēlēju Eivor, un Odisēja Alexios paņēmu, manuprāt male kā main character vairāk tur der.
Bet nu Shadows, gan spēlēšu kā female, ņemšu Naoe.
Šis ir aizdomīgi, ka tik daudz veču. Spēlē ir tikai pāris dienas veca un jau kāds visi spēli izgājis ![]()
Bet lieta tāda, ka tas romance ir optional, tu vari vienkārši atšūt, ja kāds vecis piesienas, ja spēlē kā male. Vismaz iepriekšējās divās tā bija. Ja cilvēks, izvēles sev traumējošu opciju spēlē pats vainīgs, nav piespiedu kārtā jābūt spēlē par homoseksāli vai tml.
Bet nu tur pa Shadows daudzi baigi saheitojušies, jo senajā Japānā iebāzt nēģeris kā main character. Ja, godīgi reāli cūcība ir, jo nu galīgi ir nevietā. Nesaprotu kamdēļ kaut ko tādu vajadzēja, nav brīnums, ka tauta ir vīlusies.
Bet nu iepriekšējās divās tu varēji izvēlēties spēlēt Male vai Female. Shadows female character ir Naoe, kas ir vietējā un izskatās cool, nezinu cik tur spēlē tas nēģeris parādīsies, ja spelēsi kā Naoe.
Tur ne tikai par melno samuraju stāsts. Viņi arī nokaitināja Japānas valdību jo laikam spēles sākumā iznīcina kaut kādu īstu templi, kur jau tā āksti zīmē virsū grafiti.
Par tādu arī dzirdēju, bet cik sapratu to izgriezīs no spēlēs ārā. Tur man liekas ne spēlēs sākumā, bet vispār, ka vari Shrine dauzīt objektus kā vandālis, kaut kas tāds. Bija arī video vēl pirms spēles izlaišanas.
Spēles pilnā versija tak noplūda labu laiciņu pirms tās oficiālās izlaišanas.
Pa manam drāma ne par ko. Es skatos uz to visu un diži neredzu neko jaunu Assassin’s Creed sērijā.
Es būtu gatavs derēt naudu, ka šis nevienam nebūtu ticis nāsī, ja internetā nebūtu sākusies drāma par to spēli. :D
Neko nepadarīsi, tā ir liela un nozīmīga amerikāņu tēma. Galu galā amerikāņi pirmām kārtām būvē spēles priekš sava tirgus. Man jau liekas ir labi, kaut vai tikai tādēļ, ka viņi paņēma reāli vēsturisku cilvēku nevis improvizēja uz savu galvu. :D Amerikāņi uzvedas kā amerikāņi.
Kad Jasuke parādās anime internets kaut kā iztiek bez drāmas. Assisins Creed tā tagad ir mirstama kaite.
Es vecās neesmu spēlējis. Tikai jaunās Odiseju, Origins, Valhālu. Bet nu spēles princips ir līdzīgs, tikai katra savā laikā un vietā.
Story ir interesanti visās. Origins tikai side kvesti bija pārsvarā vienādi, ej uz nometni tur atsist visus un izglāb kādu. Odisejā Side kvesti ir gan dažādi un interesanti, tāpat Valhalā. Valhalā pasaules exploration ir uzlabots, tur ir vairāk dažādības.
Domāju arī Blag Flag iziet kādreiz, bet es sagaidīšu, kad būs remastered versija. Vecās kaut kā galīgi negribas, liekas tādas outdated un grafika jau nav tāda kā jaunajās utt.
Shadows arī plānoju uz nākotni iziet, noteikti gribas izskraidīties senajā Japānā. Par laimi Shadows varēs kā Naoe spēlēt.
Kautkas pozitīvs arī tanī shadow, ko piemēram ieveroju trailerā. Some native looking guy does things. Tas savā ziņā ir monotoniski. Ja viņi būtu centušies part to nēģeri story ziņa vairāk, būtu intresantāk. Jo viņs nav nativs, viņš underdog ja būtu palicis joprojam slave pakapē. Kļūda kad progreseja pa ātru un nefokuseja uz struggle. Padarot diezgan boring.
Now let’s try to break monotony in the same way by putting a japanese guy or a white guy as the main character in a game about ancient Ethiopia. I’m sure this will go over really well :^)
lets be honest, if that guy existed in that time period he would be exile or executed as demon. AND that how they should started game not some you so cooool. Being cool gets old fast, being underdog well that shit people get into.
Šeit stāsta vairāk, komentāros arī visāda papildu informācija.
Tas, ka iznīcināja shrine, bija spēlētāja rīcība:
Bet japāņu reakcija IMO ir ļoti saprotama.
Tas ir Japānas/japāņu kontrolēts, pavisam cita lieta.
To pašu var teikt par pilnīgi visām interneta drāmām.
Tātad tu netici, ka samuraijs Josuke bija īsts?
Spriežot pēc tā ko es esmu lasījis, tas burtiski ir kā viņš kļuva par samuraju. :D Nobunaga pateica, ej to nost, stilīgi, tu būsi mans samurajs.
Josuke bija īsts? The real history of Yasuke, Japan’s first Black samurai
Bija, vai viņš bija samurais hvz. Drizāk normal dude. Pa samuraju statusu ne katrs kļūst. Tur gan jau lomu spelē familie ties. Jebkura gadijuma speles neredzu jegu katanai biņam drizāk mace or something after all he has 10 men strength. Katana would be to weak.
Sanāk konkrēti viņa status īsti nav zināms. Stāsts gan ir diezgan interesants un pilnīgi pats uzprasās uz ekranizāciju filmā vai spēlē. Vismaz daļēji studiju, kas strādāja pie Shadows, var saprast.
Frankly Ubi deserves everything they get for locking Uno behind their shitty launcher
Nezinu, man viņš netraucē. Tur tikai pirmajā reizē piereģistrējies un viss, atverot jebkuru spēli, kas ir steam no ubisoft tikai izlec ubisoft conect uz sekundi un atveras spēle. Ja nepatīk tas launchers, tur var pat neiet iekšā. Jeb ar to Uno kaut kas savādāk ir? Un arī neizlogo ārā tevi, zin kā Epic games, kad kādu laiku neej iekšā, vai WuWa vispār nav auto login, katru reizi jālogojas.