Atbalsti tēlniekmākslu caur atkritumiem

Īsi un lakoniski runājot - ja kādam ir mājsaimniecībā ir sakrājušies un īsti nav vajadzīgi:

• Plastmasas pudeļu korķi, tai skaitā pulverizatoru pudeļu mehānismi
  • pulksteņi/pulksteņmehānismi
  • Plastmasas vai metāla zobrati līdz kādiem 6 cm izmērā
  • austiņas/skaļruņi
  • rotaļu auto, vilcieni, lidmašīnas, roboti
  • Model kit pārpalikumi
  • pildspalvas vai citi plastmasas kancelejas piederumi
  • Interesantas pogas
  • U.c. mazu izmēru plastmasas izstrādājum

Es būtu ar lielāko mieru tos adoptēt, un izmantot savos nākotnes projektos. Paša ilgstoši kratais izejmateriālu apjoms lēnām sāk kristies apjomā

4 Likes

Uzreiz gribu piebilst ka runa nav par lielgabarīta vai pat vidējā izmēra lietām, jo man patreiz instrumentu kā tās padarīt lietojamas. Es teiktu ka kādi 30 cm būtu augšējās limits

Time Shine GIF by MasterChefAU

2 Likes

tagad zināšu ko atlikt :D :D
man ir like broo es like vakar nodevu pudeles būtu es zinājusi atrāk un esmu izsviedusi iepriekš minētas lietas no saraksta ko tagad saprotu kāds varēja izmantot otrajai dzīvei :face_exhaling:

Tak par korķiem galīgi nav ko sērot, un ne visi korķi ir radīti vienādi

1 Like

korķi varbūt bet es vairāk par austiņām un citām lietām

Aaa gotcha

alus metāla korķīši noderētu? ;D

Idejiski jā

2 Likes

Karoč nedēļas laikā iziešu cauri lietām, kas ir uz rokas, un ko varētu atdot. Lai gan, mēs tieši vienu dzīvokli tīrijām arī un tur daudz ko tādu interesantu izmetām ārā :smiley: Bet uzmetīšu aci visam, kas ir pašlaik, un kam neredzu pielietojumu.

2 Likes

yup..neteiktu ka nedēļas laikā bet kad iešu cauri lai redzētu ko priekš Azu var izmantot tad skatīšos ko varu padot tālāk no lietām kas no cosplay laikiem palicis

Iesaku papētīt varbūt kaut kas ir Brīvbodēs (Lastādijā un Viskaļu ielā) tur vienīgi mazāk ar elektro iekārtām, bet bērnu rotaļlietas vai gadžeti varētu atrasties

*Vēlams sniegt ziedojumu vai atnest savas mantas apmaiņai

1 Like

Būs. Un vēl šis tas. Vēlāk uzsitīšu DM

1 Like

Tā. Man diezgan labi krājumi būs, ko Tev iedot, @H_Hercogs. Man ir arī lielas 3D printētas daļas (kājas, spārni, astes), model Kit pārpalikumi daudzās krāsās, ir tad pāris plastmasa rotaļlietas, iedošu vecās austiņas, kuras neiet. Rīt izvazāšos cauri garāžām.

Šonedēļ sazināšos, kad varu piebraukt.

1 Like

hug GIF

2 Likes

hallelujah GIF

First bag has arrived :)

5 Likes

Ceru, ka atradīsi noderīgas lietas. Ar sirdi un dvēseli visu vācu :smiley:

2 Likes

Nuu diezgan haul sanāca

3 Likes

Btw, tu zini no kā tie… Lego(?) cilvēki bija? Jo nu vizuāli pēc playmobil izskatās, bet virsū lego logotips, un es nesaprotu kas tas par cursed krustojumu