Atmiņu plaukts: veikali, kuru vairs nav

Vēl pirms tam bija T-Markets vai kas tamlīdzīgs.

1 Like

Šajā vecajā ziņu rakstā min ka Prisma ir no Somijas, aizklapējās Latvijā un Lietuvā, bet paplašinājās Igaunijā. Veikali "Prisma" no Latvijas ir prom un vērienīgi izpletīsies Igaunijā

Yeah, tieši ar vienu tā notika Madonā.

Iekš Youtube šiem vēl pastāv kanāls ar reklāmām. https://www.youtube.com/@supernetto8318

Bet šeit ziņu fragments par to Supernetto pārtapšanu par Mini Rimi

Vienā reddit postā min ka Saulīte pārtapa par Maximām. Tur arī bija šī reklāma iemesta.
Bet tajā postā arī minēja T-Markets. https://www.reddit.com/r/latvia/comments/16nmja7/kas_ir_saulīte/

Cesvainē bija Saulīte. Ja nemaldos tad tā vietā parādijās LaTS.

Man arī liekas ka Madonā arī bija Saulīte. Un tad laikam pārtapa par Labais.

Un es arī Atceros Saulītes veikalu pieminam citur.
Bija viena grupa jauniešu kuri kādā 2003 vai 2005 gadā izveidoja “kamēr svaigs” vai “komēr svaigs” vai kaut kā tā nosauktu Counter-Strike 1.6 Latgaļu modu. Bija pāris paštaisītas kartes tur, lauku sāta, kaut kāda slimnīca, utt, bet viena no kartēm bija lielveikals Saulīte ;d
Es diemžēl vairs info par šo neatrodu. Toreiz arī par šo parunāja iekš LTV1 Panorāmas. Un pat intervēja kādu ano Saulītes pārvaldes, par to kā viņi par to jūtās.

Bet man vairāk prātā drīzāk nāk man tuvie ciema veikaliņi. No 4 tik 1 palicis. :cry:

Arī senāk te laukos mazā būdā bija veikaliņš. Tur gan tik kādas 2-3 reizes biju bijis.
Un arī otrā lauku ciemā bija veikaliņš. Tur gan es laikam tik 1 reiz esmu bijis.

Un arī visi tie “autolauki” te laukos, jeb tie busiņi kuri atbrauca specifiskās dienās, specifiskā laikā un pārdeva gaļu, pienu, maizi, utt. … šeit vēl nesen bija viens busiņš no specifiskas privātās lauksaimniecības. Varēja iegādāties 4% pienu, kefīru, saldējumu un vēl kaut ko. Bet šo ziem pārstāja braukāt, laikam neatmaksājās vairs tas.

Biju senāk dzirdējis par tādu iki.
Cik saprotu tā ir Lietuviešu veikalu ķēde. Un Latvijā ar laiku tie pārtapa par Mego. Mego šos pārpirka Latvijā.
IKI veikals / Tēma

2 Likes

Es atcerējos vēl vienu veikalu, kas bija Bauskā - “Supernetto”, bija labs un lēts veikals. Tagad tur ir Mini Rimi.

Ja nemaldos visi super neto tagad ir mini rimi

2 Likes

:cry:

iki bija foršs veikals, uz viņu skolas starpbrīžos gāju