Auto tehniskās nedienas

Izvilku mašīnīti-sprāgonīti līdz ceļa malai, tagad jāmeklē kur ellē ratā vispār ir tāda bedre kurai var uzvilkt virsū ar traktoru, jo pastumt viņu bez veču bara nevar, un apakšā palīst pēc vakardienas lietus arī nereāli :weary:

3 Likes

Nu, šito sanāca izdarīt? :eyes: Atradāt, kas par vainu?

Nop. :pensive: Rītā mūsu vietējais mehāniķis mēģinās apskatīties, bet būs vien jāstumj uz bedres ar rociņām. Labākajā gadījumā degvielas filtrs aizsists un jānomaina, bet viņam var tikt klāt tikai no apakšas. Slikākajā gadījumā jāsauc evakuators un jāved uz servisu.

4 Likes

Uz vietas jau pačeko drošinātājus un sveces. Jau bez benzīna sūkņa ir kāda aizdoma?

2 Likes

Citi met immobilaizeru kā variantu, bet es kkā neticu ka uz abām atslēgām tā nedarbotos.
Vislielākās aizdomas par degvielas sistēmu tāpēc, ka nobeidzās uzreiz pēc degvielas pieliešanas, kad gribēju iebraukt atpakaļ garāžā
…skatos visi mani topiki ir par kaut kāda veida nedienām :joy:

1 Like

Oi boi un kā var, pašam izkrita no atselgām sedekļa šķirbā. Nedabusi dzivību un tā bija 1999 gada vel.

1 Like

Bet bez viņa tak es uzreiz nevarētu palaist, nevis palaistu, un tad viņa kādu minūti padarbotos un tikai tad nosprāgtu, ne?

Jā, vismaz man tā bija. Nezinu kā citām. Youtube japaskatas.

Tā jau domāju, vainīgs bija ūdens degvielā. Nolādētā muca, kāds sātans dzina mani no viņas pumpēt?
Ooooooo Neesi slinka, Shitbird, ielej degvielu laicīgi, Shitbird, nebūs no rīta jāsteidzas uz kolonku :clown_face:
Onkuļa mašīna ar to pašu gāja bez problemām, bet viņs laikam izsūca pedējo labāko no virspuses.

4 Likes

Šodien piedzīvojumi atbilstoši topikam
Gribēju tikai uzpildīt kondišku…

6 Likes

Opiņā! Pielaida praktiķi nedaudz izmēģināt izjaukt mašīnu? :smiley:

Tas no sērijas “griez sev matus un centies nedaudz pielīdzināt” :joy:
Es savējo dabūju atpakaļ, izmaksāja tik cik būtu maksājusi pilna bāka uzpildes stacijā. :woman_facepalming: Nenormāli paveicās ka tas ūdens neko nesajāja.

2 Likes

Nene, šitas bija no sērijas - kondišku var uzpildīt, bet pa priekšu jānomaina radiators, jo citādi viss slikti :D
Toties man tagad ļoti auksts un dārgs gaiss būs vasarā! :skull:

5 Likes

tecētu arā? Anyways its cool to have good AC.
Very soon @nyanmarou will be posting:

5 Likes

mosk mehāniķis vnk uzgriežņu atslēgu pakāsa, un kko samuldēja lai būtu ataisnojums pajaukt mašīnu ārā, lai instrumentu atgūtu

3 Likes

Jā, bija vairākas mikro plaisas, pēc nedēļas viss būtu tukšs.
Nepratīšu atkārtot prezentāciju ko man pasniedza servisā, bet īsiem un blondīnes vārdiem sakot - gaisa pūtējs turpinātu ēst neesošo freonu, pēc kāda laika arī tas mehānisms sabojātos un būtu vēl lielāks remonts. Ja man nesameloja, tad tāda problēma :smile:

Nākošās nedēļas eurotripā sagaidu, ka man mašīnā būs lāstekas!

2 Likes

@nyanmarou mašīnā ceļojuma laikā:

image

2 Likes

Es tevi iepriecināšu.
Paskaties bildes kur maina salona radiatoru. Iedomājies stundas servisā ja tev būtu tajā plaisas.

2 Likes

Jes jes, man jau šķiet ātri un veiksmīgi šodien tiku cauri. Tikai ne pārāk lēti :smile:

1 Like