Avengers: Doomsday un Marvel kopumā

Zinu, ka Marvel hype jau bik izmiris, bet nu šeit jaunākais treileris Doomsday:

3 Likes

Tik ļoti izmiris, ka paši Marvel ar Disneju met pāri krustu visiem seriāliem, kuri bija tik ļooooti svarīgi kinovisumam, ka skatoties Doomsday tev vispār neko nevajadzēs zināt un būs saprotams.
Nu, nu - gribu redzēt to no kiš miš.

Un arī pats treilis ļoti spēlē uz nostaļģiju, vecie personāži, atsauces. Rodas sajūta, ka Marvel nav spējis patstāvīgi augt un attīstīties tālāk un nemitīgi atskatās uz vecajām slavas dienām.

Jautrākais, tas ka pat Xman ir ievesti, bet pa faktam neviena jauna filma nav bijusi ar viņiem. Pielabojat, ja kļūdos. (Deadpool neskaitam)
Šeit pat Gambīts parādās un man nojauta, ka filmas ietvaros tas būs uz 10minūtēm. Žēl.

Nez - varbūt, būs iedvesma uzstaisīt fikso maratonu pa filmām un paskatīties, kas nu tur bijis pa šiem gadiem.

1 Like

Es biju izbrīnīts, ka šamējie neielika vēl, ka Doomsday noņem masku :smiley: Bet to Chris Evans, cik saprotu, ir atkal parakstījuši uz vairākām filmām. Tēliem viņi nevar ļaut tā pavisam kātus atstiept.

Tiesa, vienīgais pirmais izņēmums bija tajā Doctor Strange, kur Xaviers parādās. Tā arī nekur īsti nebija. Cik saprotu, šo parādīs kā 3 pasaules “saskrienās” - Fantastic Four, Avengers, X-Men, pēc kuras, ķipa, ir tas saucamais reboot? Jo tad visi universi saiet vienā :sweat_smile:
Bet labi, ka seriāli nav savienoti, jo neatceros, ka būtu noskatījies kādu.

1 Like

Vai tāds ir plans? :o Es kādreiz tik ļoti ar Marsels aizrāvos, bet kopš nenoskatījos visus seriālus, nesekoju līdzi tik ļoti

1 Like

Ķipa. Nākošā pēc šī būs “Secret Wars”, un, es jau palasīju, par ko bija komikss un kā tā pasauļu saskriešanās ir reāla (tā kā fiziski). Bet seriāliem īsti nav nekādas lielas jēgas kā vien Easter Eggs (ar pāris izņēmumiem).

Spoiler no komiksiem:

Secret Wars, cik lasīju, seko pēc tam, kad Dr.Doom’s ir realizējis savu ideju par pakļaušanu - viņš vēlējās izveidot planētu ar savām valstīm (tā kā salipinot gabalus no dažādu universu pasaulēm, kurus kontrolētu daudz / maz ļaundari ar izņēmumiem ). Katra valsts būtu daļa no citas planētas. Tā saucās “Battleworld”. Vienu valsti pārvalda Ultrons, vienu Apokalipse, otru zombiji, tad Halks pat kontrolē citu utt :sweat_smile:

1 Like

Whaaaaat that sounds crazy :joy: Bet ja būs, būs interesanti. Laikam jātaisa maratons. Es kaut kur pēc Endgame pazudu visā notiekošajā, nezinu, vai visas filmas esmu redzējusi. Battleworld izklausās pietiekami traki ka varētu būt patiešām interesanti :D Jauno Spider-Man arī gaidu

1 Like

Bet, lai cik smieklīgi nebūtu, viņi ir divās sērijās pieminējuši Latviju. Manuprāt to darījuši, lai cilvēki neiedomājās, ka 616 pasaulē ir Latvērija (kuru reiz sen sen lasīju, ka nosauca, jo komiksu veidotājs Gil Kane bija no turienes. Viņš radīja Iron Fist un arī piedalījās pie Green Lantern radīšanas.

1. Reizi pieminēja “The Falcon and the Winter Soldier”, kur abi devās uz Latviju apcietināt ļaundari (tika filmēts Prāgā, lol).
  2. Reizi un jau vairāk bija Daredevil: Born Again, kur izrādas “Fisk” jeb Kingpin, ir latviešu priekšteči :joy: Un viena satiekās ar Murdoku un viņš viņai iedod latviešu uzkodas.
1 Like

Aa nu to arī labprāt ir interese noskatīties. Zirnekļcilvēks ir tāds universālais tēls, kas vēl liekas ok (un zināms visiem :sweat_smile:).

1 Like

Yes lol, par pirmo es atceros, ka draugi man rakstīja, ka šovs daļēji notiek Latvijā. Es viņiem saku, forši, ka esam pieminēti, bet tā noteikti nav Latvija :joy:

1 Like

MrDoom izskatās varētu būt interesanta stāsta daļa, bet pēc endgame, un konkrēta notikuma, es jutos kā manā dzīvē, marvel stāsts ir nokļuvis gala stadijā, tādēļ neturpināju (arī jo nelikās ka interesantas jaunās filmas/tēli bija)

2 Likes

Noteikti! Viņi seko tam angļu teicienam: “kicking a dead horse”. Viņiem bija noteikti tēli, aktieri kas nesa visu to pasauli uz pleciem. Kad viņus nogalināja, atvaļināja (un Toru iemeta dīvainā izzināšanas virpulī), tas viss kaut kā pazuda.

Tāpat kā visam - ir kulminācija. Un daudziem tā bija Endgame. Man bija kaut kāda interese apskatīties, kas darās tālāk, bet ne pārlieku stipra interese to redzēt. Skatījos Fantastisko 4 kino, un sapratu, ka baigi vairs nē :sweat_smile: Tik retus izņēmumus vai to visu lielo varoņu filmas.

2 Likes

Tāpēc man šī Battleworld ideja patīk, tas liekas “fresh”, vairāk kā jauns starts nevis turpinājums vecajam

2 Likes

trakākais ir ka tagad jāskatās viss starp endgame un mr doom, lai saprastu kas notiek :D

Bet vai vajag :person_shrugging:
Tur gana liela daļa ir tik garām ejoša, ka faktiski neko diži nemainīs zināšana vai nezināšana par viņiem.

nevaru izlaist stāsta daļas, my brain won’t allow it

Oh well, šeku reku arī beidzamais Spider-Man treileris. Esmu priecīgs vispār, ka viņi ir beidzot dabūjuši vienu aktieri šeit - to, kas spēlē Skorpionu:

Tie, kuri ir geimeri, vai atpazīstat viņa seju? Tas ir Vaas ļaundara aktieris! Un, no kura ir tā populārā frāze: “Do you know what insanity is? Insanity is doing the exact same thing over and over again and expecting different results.”

Fan fakts, pašā sākumā viņš vispār bija izkritis kastingā.
Vēlākā posmā, saprotot cik labi iederas vai tml, faktiski ļaundaris tika no nulles pārtaisīts un pielāgots.

Bet spēles beigas, bija meh, vilšanās godīgi sakot. Pati ideja nav slikta, to varērēja iebāzt citādāk.

1 Like

Nedaudz piemirsu, kas bija beigās. Atceros tik sākumu un vidu :smiley: Viņu beigās tur neupurēja?

Vakar laikam bija tas San Diego Comic Con :smiley: Pāris jaunumi, ko izlasīju:

• Beidzot viņiem būs Ghost Rider filma (ar Ryan Gosling)
  • Deadpool būs Doomsday arī
  • Viņi izlaidīs Endgame atkal septembrī, kur būs ķip jaunas ainas, kas kaut kādā veidā sakonektēs ar Doomsday
  • Un būs Black Panther 3, bet šeit būs T’Challa dēls, kurš nu būs pieaudzis.
1 Like

Ngl, es galīgi neredzu goslingu kā ghost rider

It īpaši jo… MCU tehniski jau ir ghost rider, šis gan bija nevis Johnny Blaze versija bet Robbie Reyes (cits dizains, Latino un degoša mašīna ne mocis) un viņš parādījās agents of shields seriālā

1 Like