Azufest Market - Mākslinieku un amatnieku tirdziņš 6.06

https://www.instagram.com/azufest/

AZU MARKET III :tanabata_tree::red_paper_lantern:

:date: 6. jūnijs
:twelve_o_clock: 14:00 - 19:00
:round_pushpin: Angārs, Tallinas iela 10-3
:money_with_wings: Ieeja — 4 € no apmeklētāja! Detalizēts cenrādis tiks publicēts vēlāk.

Jaunais izskats nes sev līdzi daudzas izmaiņas! Aicinām uz mākslinieku un amatnieku tirdzinņu ķīniešu kvartāla stilā, kur ikviens atradīs kaut ko savai gaumei.
Jūs gaidīs:

:tanabata_tree: Mākslinieku un amatnieku tirdziņš - dažāda veida māksla, rotaslietas, adītas rotaļlietas un daudz kas cits no talantīgiem amatniekiem!
:red_paper_lantern: Tematiskās spēles - jautras aktivitātes, kurās varat izmēģināt veiksmi un laimēt balvas!
:tanabata_tree: Sīkumiņu apmaiņa - iemaini savu nevēlamo nieciņu pret jaunu!
:red_paper_lantern: Auteniska atmosfēra - neko tādu Latvijā vēl neesat redzējuši!

https://www.instagram.com/p/DV9JQ34jfWb/

7 Likes

Es uz pagājušo nebiju. Izklausās pēc tradicionāla vietējā kona tirdziņa zonas, bet ar dažām inovācijām.

1 Like

let’s gooo, būšu ar savu galdu šeit

4 Likes

kas tev piedāvājumā būs? :grin:

1 Like

fanart printi un merch, pa lielam tas pats, ko piedāvāju uniconos. (jjk, aot, csm, alienstage, squidgame stuff) :D

1 Like

Oo, tu arī unicon tirgojies??

1 Like

pagājušajā gadā tikai pirmo reizi biju uz unicona AA un atklāju, ka man šis viss baigi patīk, tad šogad ziemā un ceru vasarā arī tikt.

Vispār kā gāja ar tirgošanu? UniCon neprasa bargu naudu par galdu? Pieņemu Azufest ir krietni maigāks cenu ziņā.

Bija ļoti labi ar tirgošanu, it sevišķi vasarā. Par galdu ir 25eur, gandrīz sanāk tas pats, kas par vienas dienas biļeti apmeklētājam. Un tad vēl 10% no tā, cik esi ietirgojis. Salīdzinoši ar Comic Con Baltic un JTSOON, galda cena vislētākā ir Uniconā.

2 Likes

Ta jau nav brīnums, ka tur viss ir pilns ar mazajiem tirgotājiem. Konkurence liela, bet ieejas maksa nav nemaz tik milzīga.

Interesanti gan. Kā tam tiek sekots līdzi? Ja vispār tiek sekots līdzi…

1 Like

Netiek sekots…:D

3 Likes

Ta jau chill. Man bija tādas aizdomas, jo tā pat neizsekosi līdzi. :D

1 Like

Kā solīts notika tirdziņš. Šaurākais kādā esmu bijis. :D

Bija viens foto stūrītis un dienas laikā bija ieplānotas dažas master klases. Miglaini atceros groziņu pīšanu un kolegrāfiju.

9 Likes