Baltā nakts 2026 - 5. septembris

Jau aiz stūra nav rudens, un ar to arī visādi kultūras pasākumi, no kuriem pirmais ir baltā nakts - mūsdienu kultūras forums, kurš dod Iespēja līdz pat vēlais naktij bez maksas apmeklēt dažādus interesantus kultūras pasākumus. Pilnā programma vēl nav publicēta, bet viņa būs viņu mājaslapā Baltā nakts 2026

Tomēr pasākuma soc tīklos jau tiek izziņoti paredzētie pasākumi

personīgi sēņu vīzija un baložu reivs varētu būt baigi interesanti

Mazākā vai lielāka bariņā pastaigāsimies pa naksnīgo Rīgu un baudīsim bezmaksas kultūras pasakumus

4 Likes

Takš, papildus pasākumi

Papildus man ir info, ka

• Kongresu namā būs ikgadējais survival kit( ko ģeogrāfiski varētu apvienot ar Homo novus aktivitāti);
  • Veldzes kvartāla pagrabos( afigenā vieta starp citu) būs izstāde "Māksla par gaļas nodokli ";
  • Latviešu biedrības namā būs kultūras programmas “Daba ienāk…” - te gan nav nekādas dižais info pagaidām

Skatoties uz jau pieejamo pasākumu klāstu man patīk ka ir uzsvars tiešu uz dabu, augiem un apkārtējo vidi

Sev kalendārā ieliku, par objektiem - laikam pavilkšos līdzi uz vietām, kur vairums arī dosies ;D

2 Likes

kak raz arī programma publiceta

Tie kas dosies es ļoti iesaku šo. Pamata tēma būs industriālā lopkopība + dzīvnieku tiesības.

Un veldze ir tiešām foršs kvartāls.

2 Likes

Tehniski varētu piebiedroties uz vakaru tur kir dosies vairums.

Ja vien nebūšu beigts :sweat_smile::joy:

Pati ar plāno apmeklēt?

Vēl nezinu :new_moon_face:

1 Like

Vai šī būs tā reize, kad jūs uz dabas muzeju aizvilkšu XD

1 Like

Tur jau parasti tādas rindas

1 Like

Skatoties laika prognozē, ir iespējams lietus, tāpēc gājējiem ieteiktu paņemt līdzi lietussargu, vai ko tādu

Tātad, mans patreizējais plāns:

Survival kit → Bebru būvlaukuma instalācija ar domu tikt uz gida ekskursiju 19:30( tur itkā vajag pieteikties iepriekš, man rāda ka visas vietas aizsistas, bet pieļauju ka daļa tāpat atkritīs) → Sēņuvīzija(tur arī vērmanes dārzā ir kkādas instalācijas) → Veldzes kvartāls, kur būs biki tuc, tuc, izstāde par gaļas patēriņu, dokumentālas filmas par baložiem un varbut beidzot opcija noprovēt lofta jauno reinkarnāciju

Domāju varētu mērķēt būt uz kongresu namu ap sešiem

pirms tam ganjau būsu antonijas ielas svētkos, interesē, kas tas par zvēru

1 Like

Kā jau minēju, šo izlaidīšu, but have fun everyone whos goin

1 Like

Viss ok, nav jau visi pasākumi jāapmeklē

1 Like

Uz šo diez vai tikšu. Tajā laikā būs jāsvin viena dzimene.

Ja nekas nemainīsies pēkšņi - es pievienošos ar partneri. :new_moon_face:

Vienīgi neesmu bijusi uz nevienu jūsu pasākumiem ļooooti sen tāpēc man būs strauji jāadaptējas (un jāatceras visiem vārdi :distorted_face: )

5 Likes

Saprotu, ka uz sešiem tiekamies. Bet kur tieši startējam?

1 Like

Pie kongresu nama
https://maps.app.goo.gl/KvTqmakx5g11PyXd9?g_st=ac

1 Like

ja laiks būs kaut cik ok, moš arī pievienošos

1 Like

Mēs tieši tieši tiekamies 18.oo?