Par šito brīnumu esmu dzirdējis, kipa dating app tieši priekš geeky/neuro divergent cilvēkiem utt. Laikam mēģina ienākt arī mūsu tirgū
Ir redzēta reklāma. Ne latviešu valodā, taču šī te izskatās izteikti mašīntulkota.
Neesmu dzirdējis, ka pie mums kāds to lietotu. Šāda veida aplikācijās parasti nav tik svarīgi kura ir laba vai slikta, bet gan tas kur reāli sēž cilvēki.
Skatos baigi spiežas virsū redditā. Personīgi rodas pretējs iespaids, tieši gribas turēties pa gabalu.
pirmo reizi dzirdu, kas tas ir? Ķipa kad neesi NPC?
Upurējos zinātnes vārdā - reģistrējos. :D Pamata uzbūve tāda pati kā Tinderī un citos jokos, spokos. Cik manīju ir piemestas klāt 2 detaļas - personības testa rezultāti (Tās pašas 16 personības kuras pildījām te pat forumā Kāda tipa personība Tu esi?) un ir iespēja veidot publiskus postus, kurus pēc tam pārējie var apskatīt vienā lielā kopējā lentā. Atlasīt tikai cilvēkus sev tuvumā šķietami nevar, taču var izvēlēties, ka tu runā tikai latviešu valodā, kas garantēs vietējo rezultātu.
Aplikācija ļoooti vēlas lai tu nopērc abonimentu. Pēc profila izveides tā bija pirmā lieta ko piedāvā un tur vēl vajadzēja pameklēt iespēju uzspiest krustiņu, lai tiktu ārā no abonimenta pirkšanas loga pēc kā uzreiz tika izmests vēl viens tāds pats logs. xD Ja nu tu nejauši izgāji no abonimenta apmaksas loga.
Kopumā specifiska sajūta, jo viss šis ir uzbūvēts uz tiem pašiem Tinder kauliem. Piemēram, bija jāaizpilda anketā vai tu vēlies bērnus vai arī nē. :D Tev tiek parādīta cilvēka bilde, vārds, vecums, skola, horoskopa zīme un daži tagi. Lielas pogas ar sirsniņām un krustiņiem. Tu vari paskrullēt lejā un tevi sagaida tie paši Tinder apraksti, bildītes un beigās personības tests, kurš pasaka priekšā tev tavu saderību. Dating aplikācija kā dating aplikācija.
Kopsummā mani drusku mulsina klačas meklēšana caur randiņu aplikācijas interfeisu. Milzīgs uzsvars uz bildēm. Man it kā ir drusku vienalga, kā kurš izskatās, bet ja bildes ir teju vienīgais pēc kā izvēlēties… Pati dinamika, ka man jāizvēles kuru jā un kuru nē man ar ne pārāk patīk. Viss monitizēts un tu nevari ielekt iekšā un sākt ar kādu klačot.
Iemācīties izdzīvot tādā vidē gan jau var, bet nekas jauns te nav.
Cepums par uzcītību. 200% pūļu kas bija jāpieliek.
Aplikācija taču ļauj veidot aprakstu? Pieņemu, tas ir no lietotāju slinkuma atkarīgs.

Var, nezinu gan kāds zīmju limits. Tev tik būs jātin uz leju, lai to izlasītu. Pirmā lieta ko tu redzēsi ir kāda cita čaļa pikseļainā bilde. :D
Tas tikai mans pet peeve uz dating aplikācijām: nespēt neko par sevi pateikt.
Te sevi toč kaut kādā ziņā ir jāpārdot tekstā un bildē. Šādās vietās, ja tev ir draņķīgs profils, čati ne pārāk veras vaļā.
Pat pēc visa darba, atvērts jautājums kur tu dabūsi kvalitatīvāku čatu, šādā randiņu aplikācijā vai arī sākot klaču ar tuvāko PussySlayer69 čata serverī, forumā vai arī spēlē. :D
Savulaik mani arī ziņkārība bija pievarējusi, pārāk jau uzbāzīgi reklāmēja, biju iereģistrējies kā “just friends”. Čaļi aicina daudz, tikai arī neviens negrib neko rakstīt diži XD
Par pašu personības testu, ko @Menestrels minēja - nezinu uz kā balstās, bet cik esmu pildījis, arī šeit tas pat izleca .Es nezinu, bet likās pie tam viņš man apnicīgāks, nu jā bet tā vismaz atradīs garantētu dvēseles brāli. Vai māsu. Vai nebināru. Atkal - biju friend mode - tāpēc varbūt tādi rezultāti
Par monetizāciju piekrītu, biju notērējis 6eur, laikam (krustiņu neatradu), uz gada abonomentu - neteikšu, ka izjutu kaut kādu lielu atšķirību. Tāpat, ja tev bija ielādētas 3 bildes, tam kuram ir 7, tev arī vajag vismaz 5, ielikt iekšā.
Aprakstu varēja garu, ja nemaldos ap 200 zīmēm.
Pa lielam es teiktu, ka viņi mazliet izliekas vairāk par geek orientētu nekā ir patiesībā, jo gāju ar to domu, ka tur varētu atrast potenciālos interešu biedrus, es tā nopratu pēc reklāmas. Teiktu, ejiet all in, piemetiet horoskopa un astroloģijas kartes un tas būs tāds ļoti specifisks, tomēr ar savu auru vietiņa.
It kā jā , ir viņiem tur savs visums un tā noteikumi, interesanti. Tad gribētos kaut ko vairāk tad ap to visumu. Kaut kā jautri apspēlētu spociņu (dvēseļu) tēmu. Varētu uzmočīt kinda RPG game vai tamlīdzīgi.
Ir redzēts, ir testēts. Man diezko neveicās atrast ko jēdzīgu, jo maz lietotāju, salidzinot ar Tinder. Lai gan tinder nav ta labākā vieta, tomēr quantity dod iespēju. This is coming from a below average looking neurodivergent dude in his early 20s.