Bread & Fred 🐧

Bread & Fred ir 2d, solo vai coop, platformas spēle.

Spēles apraksts: PalÄ«dzi diviem mÄ«lÄ«giem pingvÄ«niem, Bread un Fred, sasniegt sniegotās virsotnes augÅ”galu. Saskaņo savus lēcienus, Ä·eries pie sienām un skaties cik tālu tu cari tikt kamēr neesi nokritis lÄ«dz paÅ”ai apakÅ”ai.

Redzēju mazus video izgriezumus par Å”o spēli un man patika 2 lietas ko es tur redzēju: mÄ«lÄ«gi pingvÄ«ni un jāspēlē ar kādu citu. Skatoties brāļa steam spēlēs, Å”is izrādās bija nopircis spēli, bet man neko neteica, jo ar mani Ŕādas spēles nedrÄ«kst spēlēt. Beigās viņam tika nosvieti 2 kontrolieri un mēs spēlējām Å”o spēli :D

Labākie momenti spēlē kad tu kārtējo reizi nokrÄ«ti, bet tu neesi dusmÄ«gs jo tavi pingvÄ«ni paliek kā pļekas un ir nedaudz smieklÄ«gi kad tu skaties jau nezkuro reizi uz to pļeku, tajā paŔā vietā :owocry:
Vai tikām tālu? Protams, ka nē :D Jo te parādÄ«jās brāļa principalitāte ka mēs netaisÄ«sim save checkpoints, mēs neesam mÄ«kstie. Un bieži vien nācās atkal kāpt augŔā no paÅ”a sākuma :D

6 Likes

Es Å”ai pat nepievarēju demo. Pēc dažiem sulÄ«giem kritieniem rokas nolaidās rāpties atpakaļ augŔā. xD