Bridgerton un tā jaunā sezona

Vēl tikai dažas stundas un beeeeeidzot iznāks Bridgerton jaunā sezona.
Pie tam tā sezona no manām favorite grāmatām.:star_struck:

Omg es nezināju ka ir jauna sezona. Paldies!

29.01 iznāk :smiling_face_with_three_hearts:
Starp sezonām tas iesau izlasīt visas 8 grāmatas.

Noskatījos…man pagaidām ļoti patīk šī sezona :o Very Cinderella. Varbūt patiešām jāizlasa grāmatas

Grāmatas arī iesaku izlasīt. Es vairākas reizes jau esmu noklausījusies audiogrāmatas.
Es laikam rindotu grāmatas, kuras man patika, šādi:

1. Eloise (5.grāmata) - patīk, ka jau esam redzējuši šovā lead male role. bez spoileriem :sweat_smile:
  2. Benedict (3.grāmata)
  3. Anthony (2.grāmata)
  4. Colin (4.grāmata)
  5. Franchesca (6. grāmata) - Atklāti sakot, esmu ļoti vīlusies seriāla adaptācijā ar visu woke movement. Nejau ka esmu pret woke, bet par to ka riktīgi sačakarēja visu Frančeskas stāstu, būtību un morāli. Visādos forumos un grupās daudzi pauž par to sašutumu. FYI Frančeskai būs sava sezona.
  6. Hyacinth (7.grāmata)
  7. Gregory (8.grāmata)
  8. Daphne (1.grāmata)
2 Likes

Par Eloise, viņas “tension” ar Theo Sharpe bija mans lielākais ship no visām sezonām, bet es palasīju par viņas endgame, un jūtos reāli sašutuši :pensive_face: Varbūt grāmatā tas ir pasniegts saprotamā veidā, bet es katru sezonu gaidīju kad viņa atkal tiksies ar Theo un viņi varēs turpināt savu aizliegtās mīlestības stāstu. Viņiem bija nereāla ~chemistry~. Varēja labāk to Theo subplot izlaist lai nenokaitinātu skatītājus :sob:

1 Like

Runājot par šo - Mani vispār tā Theo padarīšana kaitināja :sweat_smile: Jo nevienā no gramatām viņš neeksistēja. Īstenība ir vairāki personāži, kuri nemaz grāmatās neeksistē.

BTW new trailer ir out:

Personāžiem ir melnas drēbess virsū, tātad sēras. Ir doma, kas varētu nomirt?