Čaviņa visiem, lai jums lieliska šī diena, ceru ka sadraudzēsimies

Čaviņa, izdomāju sasveicināties ar visiem anime faniem un pārējiem superigiem Otaku. Lai vai kāds ir jūsu hobijs šeit, ceru ka jums iet viss pilnā čībā ar to.

Pa lielam par mani, esmu 33 gadus vecs paštaisīts dizaineris/mākslinieks. 0a lielam darbojos ar koka cnc frēzēšana un 3d printēšanu, taisu mājas dekora lietas un wood wall art. Esmu ķerts uz dizaina lietām, inženierijas lietām un diy lietām, būtībā man patīk taisīt visādas lietas, ja tas triggero manu autismu I’m in :grin:

Anime fans esmu jau kopš bērnības, pirmo anime pat nemācēšu nosaukt ko redzēju bet top lieta bija inuyasha, dragon ball un one piece. Esmu arī PC gamers bet ar gadiem esmu samazinājis savu šo hobiju līdz minimum, nupat sāku spēlēt Dying light 2 un nospēlējot 6h jau liekas ka tas ir daudz.

Brīvo laiku tagad pavadu tam lai mācītos ar ai lietām un no jauna uzbūvēt savu darbnīcu jo veco nesen to pazaudeju.

Esmu šeit lai atrastu līdzīgi domājošus cilvēkus un parunāt par hobija lietām.

Veiksmīgu dienu visiem un paldies ja izlasīji līdz galam, paldies.

13 Likes

Čau čau.
Anime, vai overall geek kultūras iedvesmots dizaina elementus arī esi taisījis?

1 Like

Pa lielam mazus sīkumus auto lietām BMW, audi lāzer gravētas sīkumus, neskaitot tos pa lielam vēl nē. No anime lietām vienmēr ir gribējies ir bijusi vēlme uztaisīt cosplay lietas tikai vēl nav bijis laiks tam. Bet kautkad ko tādu pamēģināšu uztaisīt.

2 Likes

Čavas čavas!
Ja reiz ir pieminēts, klājas jautāt: kas notika ar veco darbnīcu?

Un tematiskāks jautājums: kādas koksnes izmanto un kur tu viņas gādā?

1 Like

Garāža iztukšoja brālēns ar ko kopā sākam to lietu, garš stāsts īsā formā ir tāds kā es viņam biju palicis naudu parāda, un viņš savāca visu kas tur bija kad es biju darbā jo es viņu pasūtīju 3 mājas tālāk jo viņam bija zālītes, alkahola un kokaīna problēma.

Es biju dabujis koka brusas no viena darba kur es demonteju sienas un tur bija tie superigiem old growth brusi, māja bija Ulmaņa laikā mājas vai nedaudz jaunākā, bet kokmateriālus bija ideāls priekš mākslas projektiem tikai ar daudz naglām un caurumiem, epoxy un bišku darbs to būtu atrisinājis

4 Likes

Konnichiwa!

1 Like

Čaviņa

Lielais sveiks!

Ceru un novēlu, lai jaunā darbnīca uzplaukst un zeļ.

Tikmēr pie mums arī daudz ir DIY tematikas. Ar idejām pasmelsim un uzklausīs.
Prieks, ka pievienojies!

Kādu CNC frēzi izmanto?

1 Like

Liels paldies, es izmantoju (pagātnes formā, to ar savāca) mpcnc, tā ir 3d printētā frēze ar makita trim router un btt octopus 1.1 mātesplati ar kipper firmware un tft35 e3 display

Un jaunā darbnīca aizņems laiciņu vai divus lai atkal uztaisītu, bet šobrīd ir ko 3d printēt un vēl ir vairākas idejas ko jārealizē uz pārdošanu.

1 Like

Pilnīgi DIY? Pats biji izdomājis vai kaut kur ideju pasmēlies?

1 Like

Atradu čaļi kas uztaisīja modeļus un izveidoja to cnc kas ir uztaisām no veikalā pieejamiem materiāliem un 3d printētām detaļām, un tik bliezu augšā un pats vēl dabūju firmware rakstīt, un strādāja super aparāts.

Redzkur šis aparāts

Es gadiem sekoju līdzi diy cnc un 3d printeriem un zināju ka šis ir super aperats ko taisīt uz budžeta

1 Like

Atgādina mazliet vienu 3D printēšanas pakalpojumu, neatminos kā sauca, tepat LV. Ka viņi nopirka dažus printerus un visus nākamos viņi faktiski printēja un štelēja paši.

Izskatās baigi neko.
Šim CNC priekšorcību redzu, ka tu vari viņā iemest jebkuru aparātu tehniski un darboties.

1 Like

Jā, ir daudz šitādi dzirdēti ka sākuši ar 3d printeri un tālāk paši būvē aparātus pēc tam.

Būtībā jā un internetā var atrast ļoti daudz visādus add-ons vai upgrades šim aparātam.

1 Like

henlo fellow hooman! kā ar mūzikas klausīšanos? kas tev playlistā stāv?

1 Like

Mūzika ir neatņemama sastāvdaļa no manas dzīves un man tur ir mega mix ar visādiem žanriem, primāri patīk metals, dubstep, phonk tāda smagāka mūzika

2 Likes

Sveicināts :waving_hand:

1 Like

Aizmirsu pajautāt kas tev Playlist atrodas,

Un vai ir iespējams dalīties ar youtube Playlist kautkā, man pat interesanti ko citi domā par manu Playlist

Manuprāt tu vari to playlist iekopēt un vajadzētu strādāt

Nu pamēģināšu

Laipni aicināts mūsu galā! Te kur piedāvājumā vienmēr ir svaigi ķerta anime vai geimings.

1 Like