Haips! Ja šis tiks līdz mūsu kinoteātriem, būs jāiet. :D

oh hell yeah, looks like a blast!
Pat mazliet monogatari vibes, looks like another toxic chick has entered the chat.
Reze is waifu
Šis varētu būt kinoteātra vērts gabals.
Es domāju, ka visticamāk, ka arī būs. Redzot, ka bija DanDaDan, tad šim ar noteikti būtu jābūt.
Jautājums tik cik daudz seansu. Dan Da Dan beigās diži ilgi nerādīja.
Nu tas arī. Bet cik sapratu no DanDaDan, tad tur bija limitēta izrādīšana visā pasaulē (vismaz Nīderlandē, no kurienes nāk Piece of Magic entertainment), arī bija tikai 2 dienas.
Noskatījos man patika :D
Rezei uzģērba apenes bet baseinā ainā nevienam tādu nebija :D
Ok, savi divi graši ar jāiedod
Man ar patika. Īpaši laikam jau jāuzteic zāles akustika - katru detaļu varēja dzirdēt tik labi.
Lietas kas pārsteidza:
-
Kad Reze sāka dziedāt krievu valodā. Un tas, ka reāli varēju saprast vārdus - bravo aktrisei par šo.
-
Kad sākās Reze un Denji cīņa un aizmugure sākās smagā metāla izpildījums ar ļoti labu sākumu (un vēlāk arī tehno kaut kas aizgāja?
Līdzīgi kā Dan Da Dan bija, galīgi neiebildu, ļoti labi iederējās)
- Plus, Beam best boy. Tanjiro balss aktierim gan darbīgs gads bijis. Tad kad Denji (kā motorzāģa dēmons), iebrāzās Taifūna dēmonā (kas primāri bija viens liels zarnu pikucis), jājot uz haizivis - nu bravo
Neko vairāk nevajag
-
Es gribētu redzēt Reze nākotnē vairāk (pat kā sabiedroto vai kā antanogist), bet cik noprotu, tad laimīgām beigām šeit nepiederās
pa to pēdējo punktu…manuprāt filmas beigas diezgan skaidri lika saprast ka viņa ir beigta un pagalam
Mangas turpinājums gan liek saprast, ka ne vienmēr personāži paliek miruši
Uj, zinot kā tur viss turpināsies, man grūti iedomāties kā šī anime spēs saglabāt savu masu popularitāti. Nē nu, no vienas puses ir interesanti, no otras tumši dzērāja murgi.
Vai tu man ticēsi, ja teikšu, ka šis ir viens no laimīgākajiem sērijas posmiem? ![]()
Yes tas bija ļoti amazing
Man ļoti žēl Reznu, sad ending ![]()